cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Primăria Cugir a acordat premii celor mai buni elevi din oraș, în cadrul „Galei Performerilor – 2018”

Primăria Cugir a acordat premii celor mai buni elevi din oraș, în cadrul „Galei Performerilor – 2018”

Publicat în 21.12.2018 la ora 11:49

Dacă în ultimii patru ani, „Gala Performerilor” s-a desfășurat pe scena amenajată în apropierea bradului de Crăciun, în acest an, locația aleasă de municipalitate pentru manifestarea anuală de recunoștință adusă celor mai buni elevi ai Cugirului, a fost sala de conferințe a Centrului Cultural Cugir.

Gala Performerilor de anul acesta a reunit aproape 70 de elevi care au obținut premii și mențiuni la etapele naționale și județene ale olimpiadelor școlare în anul de învățământ 2017 – 2018, alături de care s-au aflat peste 30 de cadre didactice care i-au îndrumat pentru realizarea acestor rezultate. În prezența unei săli arhipline, elevi și profesori au fost felicitați de primarul Adrian Teban și viceprimarul Călin Furdui. Ei au primit din partea Primăriei și a Consiliul, premii în bani, diplome, precum și „Catalogul Performerilor”, o publicație realizată de către administrația locală din dorința de a consemna realizările acestor elevi deosebiți și ale face cunoscute comunității locale.

Primarul Adrian Teban a ținut să-i felicite pe olimpici, precizând că în spatele acestor performanțe, nu se află doar inteligență, ci și multă muncă, multă ambiție și multă seriozitate. Edilul șef al urbei n-a uitat să amintească că astfel de performanțe nu se pot obține fără dascăli competenți care  să-i îndrume spre succes pe cei cu astfel de rezultate.

La final, primarul Adrian Teban a spus: „Vă felicit pe toți, elevi și profesori, în nume personal și în numele administrației locale, iar pentru că ne aflăm în preajma sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, vă urez, Sărbători fericite și  la mulți ani!”

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 448 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.