cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Prejudiciu de peste 100.000 de lei la o firmă din Vințu de Jos

Prejudiciu de peste 100.000 de lei la o firmă din Vințu de Jos

Publicat în 16.05.2013 la ora 13:39

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au reușit documentarea activităţii infracționale şi au luat măsura reţinerii  faţă de învinuiţii G.B., de 33 de ani din municipiul Câmpia Turzii, judeţul Cluj şi  L.C.P., de 34 de ani, din Alba Iulia.

cecuri-false-vintu-de-josAceștia sunt cercetaţi sub aspectul comiterii unor infracțiuni de înşelăciune, respectiv complicitate la înşelăciune, în dauna unei societăţi comerciale din Vinţu de Jos, faptă prin care a fost cauzat un prejudiciu în valoare de 116.616 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul lunii septembrie 2011, cei doi s-au prezentat la societatea comercială din Vinţu de Jos şi au achiziţionat anvelope în valoare de 116.616 lei, pentru plata cărora au emis o filă CEC care ulterior a fost refuzată la plată.

În cursul zilei de azi, 16.05.2013, cei doi învinuiţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune respectiv complicitate de înșelăciune.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 271 ori

Prejudiciu de peste 100.000 de lei la o firmă din Vințu de Jos
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *