cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Pregătiri la Cugir pentru organizarea celei de-a doua ediții a Conferinţei Naţionale „Profesorul I. D. Lăzărescu – fondatorul şcolii româneşti de teoria aşchierii’’

Pregătiri la Cugir pentru organizarea celei de-a doua ediții a Conferinţei Naţionale „Profesorul I. D. Lăzărescu – fondatorul şcolii româneşti de teoria aşchierii’’

Publicat în 22.07.2014 la ora 19:30

Ion D. LazarescuAsociaţia Generală a Inginerilor din România (AGIR), Filiala Alba cu sediul în Cugir a început demersurile pentru organizarea celei de-a II-a ediţii a Conferinţei Naţionale „Profesorul Ion D. Lăzărescu – fondatorul şcolii româneşti de teoria aşchierii’’.

Evenimentul, programat pentru data de 10 septembrie a.c, se va desfăşura la sala de conferinţe a Casei de Cultură din Cugir, iar dezbaterile pe cele 10 secţiuni vor avea loc la colegiul tehnic din localitate, instituţie şcolară ce poartă numele marelui profesor,,Ion D. lăzarescu”.

Potrivit preşedintelui AGIR, filiala Alba, dr. ing. Mihai Sudrijan, evenimentul va reuni personalităţi din lumea academică şi universitară românească, cadre inginereşti, oameni ai mediului de afaceri, personalităţi politice şi economice la nivel judeţean şi local.

După cum susţine Mihai Sudrijan au fost transmise deja invitaţiile la aproape 100 de persoane, în scopul realizării de lucrări care să fie apoi prezentate în cadrul conferinţei de la Cugir.

,,La fel ca şi în 2013, vom ţine seama ca aceste lucrări să fie cuprinse într-un volum ştiinţific care să fie înmânat fiecărui participant prezent la reuniunea din 10 septembrie, în aşa fel încât să dovedim că manifestarea pe care o vom organiza să se bucure de un mare succes la fel ca şi cea de anul trecut ’’, a precizat preşedintele Filialei Alba a AGIR, Mihai Sudrijan.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 604 ori

Pregătiri la Cugir pentru organizarea celei de-a doua ediții a Conferinţei Naţionale „Profesorul I. D. Lăzărescu – fondatorul şcolii româneşti de teoria aşchierii’’
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *