cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Portarul Vlad Ignat a semnat cu Metalurgistul Cugir

Portarul Vlad Ignat a semnat cu Metalurgistul Cugir

Publicat în 21.06.2014 la ora 21:10

Vlad-IgnatPortarul Vlad Ignat (foto), ultima dată la Dinamo este cea mai nouă achiziţie a Metalurgistului Cugir, acesta urmând să-l înlocuiască între buturi pe Călin Tiut, plecat la FC Botoşani.

Am semnat pentru doi ani cu Metalurgistul, m-a atras proiectul de acolo. La Dinamo am sperat la altceva, dar din păcate nu am reuşit să evoluez prea mult. Asta îmi doresc acum, să joc şi am posibilitatea să o fac la Cugir. Sunt aproape de casă şi se atacă promovarea în sezonul viitor”, a declarat portarul ex-unirist (18 ani).

 Metalurgistul Cugir îşi restructurează lotul din temelii, oficialii divizionarei terţe renunţând la serviciile albaiulienilor Potopea (24 ani) şi Cl. Oara (26 ani), jucători lansaţi în fotbal de Unirea Alba Iulia şi veniţi în intersezon.

Respectivii jucători, veniţi de la Metalul Reşiţa au semnat în iarnă cu gruparea condusă de Marius Opric, însă deşi se aflau sub contract ambii nu vor mai continua la Cugir, fiind înştiinţaţi telefocnic despre decizie. “Multe din necunoscutele lotului depind de numele viitorului antrenor, în funcţie pentru cine vom opta, vom creiona şi campania de achiziţii“, a declarat vicepreşedintele Dan Popa.

• Multiple plecări

Pe lista plecărilor figurează şi alte nume precum Tiut – la FC Botoşani, A. Cîmpean şi Al. Man (încheiat înţelegerea), I. Radu (Naţional Sebiş), Schuller (aparţine de Dinamo). Un caz aparte este cel al fundaşului stânga Trăşcan. În schimb, rămân Gurincu şi Iul. Cristea (Gaz Metan Mediaş) şi va veni portarul Vlad Ignat (Dinamo Bucureşti). “În privinţa celor doi, Potopea şi Cl. Oara, considerăm că nu au adus plusul dorit şi credem că este mai bine aşa pentru ambele părţi. Ionuţ Radu nu a primit dezlegarea pentru Sebiş, el mai are contract încă un sezon cu noi şi nu-l vom ceda în orice condiţii“, a spus preşedintele Ciprian Pahone.

• Continuă negocierile cu antrenorii

Oficialii Metalurgistului încearcă să lămurească şi chestiunea noului antrenor principal, aşteptându-se ca ex-uniristul Alexandru Pelici să-şi regleze conturile cu FC Bihor. De asemenea s-au purtat discuţii la Cugir cu Stelian Gherman şi Sebastian Moga, pentru aflarea doleanţelor.

Acest articol a fost citit de 456 ori

Portarul Vlad Ignat a semnat cu Metalurgistul Cugir
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *