cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Pompierii au intervenit la Pianu de Jos pentru evacuarea apei din două gospodării și de pe 5 hectare de teren

Pompierii au intervenit la Pianu de Jos pentru evacuarea apei din două gospodării și de pe 5 hectare de teren

Publicat în 18.04.2014 la ora 17:50

inundatii-pompier-pompaDatorită ploilor înregistrate în ultima săptămână mai multe hectare de teren și două gospodării situate în Pianu de Jos au cazut pradă inundațiilor, pompierii intervenind prompt pentru a evacua apa și a salva mai multe animale și păsări care erau în pericol.

ISU Alba a comunicat că: Urmare a raportului operativ primit de la Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Comunei Pianu, vă comunicăm că I.S.U. „UNIREA” al Judeţului Alba a înregistrat următoarea situaţie de urgenţă:

În urma fenomenelor meteorologice (ploi de lungă durată) din perioada 16 – 18 aprilie, apa pluvială care se revarsă de pe terenurile agricole într-un canal colector a produs inundaţii la 2 gospodării şi aproximativ 5 ha teren agricol din satul Pianu de Jos. Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al Comunei Pianu a intervenit pentru evacuarea apei şi decolmatarea canalului colector. Au fost salvaţi 2 porci şi 30 de păsări.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 389 ori

Pompierii au intervenit la Pianu de Jos pentru evacuarea apei din două gospodării și de pe 5 hectare de teren
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.