cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » PNL Cugir a depus lista de candidați pentru funcția de primar și consilieri locali, la Biroul Electoral

PNL Cugir a depus lista de candidați pentru funcția de primar și consilieri locali, la Biroul Electoral

Publicat în 25.04.2016 la ora 18:05

candidati-pnl-cugir-alegeri-locale-iun-2016În cursul zilei de sâmbătă, 23 aprilie 2016, președintele PNL Cugir, actualul primar Adrian Teban şi-a depus candidatura la Biroul Electoral, împreună cu echipa pe care o propune pentru Consiliul Local Cugir în următorii patru ani.

Pe lista de candidaţi ai PNL Cugir sunt nume cunoascute cugirenilor: Furdui Călin, Arion Florin, Roşian Radu, Cherecheş Dan, Popescu Rafael, Muntean Emil, Ferchian Ioan, Morariu Marin, Micu Romulus, Jibotean Marius, Petric Tatiana, Kis Paul Graţian, Mărginean Bota Claudiu, Balosin Maria, Micu Liviu, Dumitrean Camelia, Uriţescu Cristian, Truţă Nicolae, Mureşan Călin, Comşa Cătălin, David Dorin, Cortoară Daniel, Buta Flavius.

Bineţeles nu toţi cei enumeraţi vor face parte din următorul legislativ local, însă candidatul şi actualul primar, Adrian Teban a declarat că target-ul urmărit va asigura majoritatea de care va avea nevoie pentru a continua proiectele de dezvoltare ale Cugirului.

“PNL Cugir propune o echipă performantă, care îmbină experienţa consilierilor in funcţie, cu entuziasmul şi dorinţa de iniţiativă a tinerilor propusi pe listă. Sunt oameni care şi-au demonstrat calităţile în sfera lor de activitate şi care îşi doresc să îşi investească aceste calităţi în proiectele de dezvoltare ale oraşului”, a spus Teban.

Împreună cu echipa de consilieri liberali, Adrian Teban își propune ca obiective principale: stimularea mediului economic, continuarea modernizării spitalului şi atragerea de medici, modernizarea străzilor şi dezvoltarea bazei de agrement a orașului. Sunt doar câteva dintre investiţiile cuprinse în oferta electorală pe care Adrian Teban si echipa de consilieri liberali le vor pune în practică în următorii patru ani, dacă cugirenii le vor acorda încrederea.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1011 ori

PNL Cugir a depus lista de candidați pentru funcția de primar și consilieri locali, la Biroul Electoral
1 (20%) 2 votes

Comentarii

Un Comentariu la PNL Cugir a depus lista de candidați pentru funcția de primar și consilieri locali, la Biroul Electoral

  1. NIK Răspunde

    25.04.2016 la 23:33

    Deacord cu primarul ,dar pe lista sint mai multe persoane care nu au ce cauta acolo cel putin moral,,,da tinind cont ca nu au coloana vertebrala asta ie …pacat !!!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.