cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » PNL Alba: „Comuna Şibot va avea din nou primar liberal”

PNL Alba: „Comuna Şibot va avea din nou primar liberal”

Publicat în 27.01.2018 la ora 13:20

Situația generată la Șibot, de încetare a mandatului primarului înainte de termen, se pare că a aprins din nou dorințele vechi de preamărire ale unora, care deja s-au lansat în campanie electorală.

Nici nu fusese emis ordinul de încetare a mandatului că unele partide făceau deja conferințe de presă prin care se fura startul, lansându-se într-o competiție politică neîncepută încă. Bucurându-se de necazul altora, se vedeau deja câștigători de pe locul 2. La fel ca în cazul reușiților fără loc, de pe vremuri, care se bucurau când se elibera vreun loc prin plecarea altora.

Bucuria le va fi însă scurtă, pentru că partidul lor nu va ajunge niciodată mai sus de locul 2, care nu este, însă, câștigător! Probabil de aceea și-au și format acest reflex, de a acuza mereu și de a le găsi mereu nod în papură altora, fără a veni vreodată cu soluții viabile. Când ești doar un partid anexă, obișnuit să stea mai mult pe margine, nici nu poți să gândești decât asemeni unui chibiț…

Comuna Șibot va avea un primar liberal, pentru că PNL are o echipă puternică și se va prezenta în fața alegătorilor cu un candidat competent și credibil. Va face asta, însă, când competiția electorală va fi lansată, adică după stabilirea oficială a datei alegerilor și a începerii campaniei electorale, așa cum este moral și firesc.

PNL, spre deosebire de alții, a demonstrat, în tot județul, că știe să facă administrație și că are o echipă bine pregătită, care a dezvoltat comunitățile locale, indiferent de cât de bune sau rele au fost condițiile create de guvernarea centrală. PNL a fost singurul partid din județul Alba care nu a depins de ajutorul Bucureștiului pentru a face treabă în localitățile județului Alba, pentru că are aici o echipă de oameni bine pregătiți și interesați de soarta comunităților lor, nu de circul politic.

Biroul de presă al PNL Alba

Facebook 

Acest articol a fost citit de 500 ori

PNL Alba: „Comuna Şibot va avea din nou primar liberal”
2.8 (55%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.