cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Ploaie de goluri sub Drăgana, în ultima etapă a turului: Metalurgistul Cugir – Viitorul Ulmeni 7-0 (5-0)

Ploaie de goluri sub Drăgana, în ultima etapă a turului: Metalurgistul Cugir – Viitorul Ulmeni 7-0 (5-0)

Publicat în 02.12.2016 la ora 15:52

metalurgistul-cugir-vs-viitorul-ulmeni-dec-2016Metalurgistul Cugir a reușit cea mai categorică victorie din acest sezon, după un prim act de senzație,  în ultima etapă a turului Seriei a V-a din Liga a 3-a, cu nou-promovata Viitorul Ulmeni, scor 7-0 (5-0). Amfitrionii au realizat un act întâi de senzație, marcând de 5 ori în 35 de minute, în fața unei echipe ce nu mai pierduse de 6 runde.

Pentru echipa condusă de Călin Moldovan au înscris Stoianof (3, 35), Ignat (15, autogol), M. Udrea (19, 50), Maftei (25), I. Tătar (59). Gruparea de sub Drăgana închieie în trombă prima parte a stagiunii, un un succes la un scor de proporții, un record al „roș-albaștrilor” în Liga a 3-a. Metalurgistul Cugir a bifat al 4-lea meci invincibil din finalul turului, fără a primi gol, adunând 10 puncte în aceste meciuri. Festival ofensiv sub Drăgana, Metalurgistul Cugir făcând un meci perfect la despărțirea de suporteri și ultimul meci al anului 2016

• Duble pentru Stoianof și juniorul Udrea

Cei mai bun jucători ai gazdelor au fost atacanții Ovidiu Stoianof și Mihai Udrea, ce și-au trecut în cont, fiecare, câte o dublă. Tânărul cugirean, în vârstă de 17 ani, un produs 100 la sută al echipei juniorilor locali este la primele reușite în eșalonul terț.

• Metalurgistul Cugir a renunțat la Cocină, Covaciu și Varodi!

După această ultimă etapă, Metalurgistul Cugir va renunța la serviciile a trei jucători, din diverse motive. Golgheterul Cocină s-a întors la Pandurii Tg. Jiu, prim-divizionara ce are majore probleme financiare, iar în cazul celorlalți doi este vorba de lipsa de randament. De altfel, Cocină nici nu a fost inclus în lotul pentru ultima rundă, iar Covaciu este suspendat.

Acest articol a fost citit de 157 ori

Ploaie de goluri sub Drăgana, în ultima etapă a turului: Metalurgistul Cugir – Viitorul Ulmeni 7-0 (5-0)
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.