cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Planuri pentru aniversarea împlinirii a 520 de ani de atestare documentară a oraşului Cugir

Planuri pentru aniversarea împlinirii a 520 de ani de atestare documentară a oraşului Cugir

Publicat în 11.02.2013 la ora 13:55

Asociaţia “PRO Cugir” a transmis săptămâna trecută Consiliului Local şi Primăriei Cugir o scrisoare, prin care face cunoscut autorităţii publice locale că anul acesta se împlinesc 520 de ani de atestare documentară a oraşului de la poalele Drăganei.

Conducerea asociaţiei, reprezentată de inginerul Aurel Voicu consideră că evocarea acestui moment, ce a marcat înscrierea Cugirului în rândul comunităţilor cu civilizaţie şi dezvoltare economico-socială remarcabilă constituie o îndatorire de onoare, firească, a autorităţilor locale.

“În acest context de mare emulaţie, pentru fiecare cetăţean al urbei, credem că va exista un interes major al administraţiei şi aleşilor locali de a se implica în găsirea de oportunităţi viabile care să onoreze acest moment istoric al comunităţii. De aceea, vă propunem să procedaţi la stabilirea unui program cât mai potrivit pentru a marca un eveniment atât de important” se arată în scrisoarea Asociaţiei ”PRO Cugir”.

Membrii asociaţiei se angajază să-şi mobilizeze toate resursele umane şi materiale de care dispun, ca împreună cu autoritatea publică locală să contribuie la organizarea şi reuşita evenimentului local al anului 2013, desfăşurat sub genericul: ” CUGIR 520 ”.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 492 ori

Planuri pentru aniversarea împlinirii a 520 de ani de atestare documentară a oraşului Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *