cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 750 de persoane s-au înscris la cele două baluri organizate la Cugir cu prilejul „Zilei Internaţionale a Vârstnicilor”

Peste 750 de persoane s-au înscris la cele două baluri organizate la Cugir cu prilejul „Zilei Internaţionale a Vârstnicilor”

Publicat în 27.09.2019 la ora 10:00

Și anul acesta, cu prilejul „Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice”, peste 750 de persoane au ales să petreacă sărbătoarea în cadrul evenimentelor organizate de Primăria Cugir și organizația locală a Partidului Social Democrat.

Potrivit directorului general al Centrului Cultural Cugir, Diane Dobrean, Ziua Pensionarilor, organizată de administrația locală, debutează marți, 1octombrie, începând cu ora 16.00, la Centrul Cultural, unde se va desfășura „Nunta de aur”, o ceremonie dedicată celor 15 cupluri care în cursul acestui an împlinesc 50 de ani de la căsătorie.

Evenimentul va continua la sala de festivități a Centrului Cultural, situată în incinta Colegiului Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, unde, de la ora 17.00, are loc un program la care sunt așteptați să ia parte 300 de vârstnici, un cadru atractiv, de socializare, de unde nu vor lipsi cina special pregătită pentru această ocazie, muzica de calitate, dansul și multe alte surprize.

Tot în aceeași zi, de la ora 16.00, restaurantul „Casa Cugireană” este pregătit pentru 350 de pensionari, membri și simpatizanți ai Partidului Social Democrat, care și-au procurat de mai bine de o lună de zile invitațiile pentru petrecerea organizată de partidul cu trei trandafiri. „Am pregătit un program cu totul deosebit pentru cei care zeci de ani au muncit neobosit la fabricile din Cugir, în cadrul instituțiilor sau altor sectoare de activitate din oraș. Vrem ca acestor oameni, astăzi pensionari, să le arătăm prinosul de recunoștință pentru tot ceea ce au făcut și au lăsat bun și frumos în urma lor”, ne-a declarat ing. Mircea Trifan, președintele Organizației Cugir a PSD.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 782 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.