cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 600 de copii au participat astăzi, 1 iunie 2017, la manifestările organizate cu prilejul „Zilei Internaționale a Copilului” la Cugir

Peste 600 de copii au participat astăzi, 1 iunie 2017, la manifestările organizate cu prilejul „Zilei Internaționale a Copilului” la Cugir

Publicat în 01.06.2017 la ora 22:10

Peste 600 de copii au fost prezenți astăzi la manifestările dedicate „Zilei Internaționale a Copilului” organizate de Primăria și Consiliului Local Cugir, Casa de Cultură și Cubului Sportiv Orășenesc Cugir, în parteneriat cu instituțiile școlare de pe raza orașului.

Încă de la primele ore ale dimineții s-au deschis Târgul de jucării al „copiilor negustori”, acțiune ce strânge an de an tot mai mulți participanți, copiii având posibilitatea de a-și scoate la vânzare jucăriile și cărțile de care nu mai au nevoie, sau de a-și promova și vinde anumite obiecte hand-made.

Tot pe această arteră s-a desfășurat și „Târgul Voluntarilor”, o acțiune umanitară desfășurată de Asociația „Ține de tine”, sub genericul „Împreună pentru Mateo”. Începând de la ora 09.00, copiii au avut parte de numeroase concursuri şi alte acțiuni ce s-au ținut pe Arena Cugir, Bulevardul Alexandru Sahia şi strada Tineretului, precum: Campionate de fotbal, clasele I – XII, CSO; Concurs triciclete, trotinete, biciclete, role; Campionat Tenis de Câmp (Arena Cugir); Competiție de Karturi, B-dul. Alexandru Sahia (parcare – Prichindel); Cros – Start de pe str. Alexandru Sahia, Tineretului, traversare str. Victoriei și finalizare în incinta stadionului CSO.

Nici în acest an nu au lipsit din program desenele pe asflat de pe B-dul Alexandru Sahia, între orele 16.00 – 19.00, unde peste 100 de copii, de toate vârstele au venit să-și etaleze care mai de care talentul. Cercurile Casei de Cultură au fost de asemenea prezente oferind un program artstic desfășurat în parcarea de pe B-dul Alexandru Sahia. Cercul de Canto, Pian, Chitara, Cercul de teatru, Fanfara copiilor și Clubul de dans sportiv ProDance 2007 au creat o atmosferă de mare bucurie în rândul celor prezenți.

Alături, o superb  trambulină amenajataă de Asociația „Lupii Sigidavei” a atras numeroși copii, care au fost recompensați pentru participarea lor cu sucuri făcute cadou de organizația „lupilor motocicliști”.  Manifestările s-au desfășurat în liniște și ordine prin grija Poliției orășenești, a grupei de jandarmi și a Poliției Locale Cugir, prezente pe tot parcursul evenimentului.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 258 ori

Peste 600 de copii au participat astăzi, 1 iunie 2017, la manifestările organizate cu prilejul „Zilei Internaționale a Copilului” la Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.