cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 500 de spectatori în prima zi a Festivalulului “Zilele Tineretului” de la Cugir. Astăzi vor concerta Nightloosers, Ducu Bertzi şi alţi artişti de renume

Peste 500 de spectatori în prima zi a Festivalulului “Zilele Tineretului” de la Cugir. Astăzi vor concerta Nightloosers, Ducu Bertzi şi alţi artişti de renume

Publicat în 03.05.2014 la ora 15:09

zilele-tineretului-la-cugir-2014-ziua-intaiProgramul artistic dedicat Festivalului „Zilele Tineretului” ce se desfășoară în aceste zile la Cugir a debtat, potrivit agendei stabilite de organizatori, vineri 2 mai, începând cu ora 17.00, în piaţeta Casei Orăşeneşti de Cultură. O locaţie bine stabilită de Primărie şi Casa de cultură care a reuşit să adune în prima zi peste 500 de participanţi.

 Un loc atractiv şi adecvat pentru publicul de toate vârstele de unde n-au lipsit tarabele cu mici, bere şi alte produse comerciale pentru adulţi şi copii.

Manifestările artistice au fost deschise de Fanfara „Transilvania”,  după care pe scenă au urcat formaţiile locale binecunocuscute şi aşteptate de tineret şi nu numai: Grupul „Anotimpuri”, artiştii cercului de chitară, canto şi pian ai Casei de Cultură, Trupa „StarDust”, Formaţia „Amurg şi Vali Iloaie”, Formaţia “Equinoxe” şi „Ţapinarii”.

Chiar dacă seara s-a dovedit mai răcoroasă pentru acest anotimp, recitalurile muzicale de bună calitate ale formaţiilor care au evoluat pe scena festivalului au încălzit inimile participanţilor, care au cântat alături de interpreţi şi au dansat pe muzica acestora.

Ziua de sâmbătă, tot de la ora 17.00, îi va adduce în faţa cugirenilor pe tinerii talentaţi ai Grupului “Aprentis”, ai formaţiei „Milenium C”, pe soliştii Adrian Ivaniţchi, Mircea Bodoloan, Adrian Berinde şi Nightloosers. Cel mai aşteptat concert va fi al lui Ducu Bertzi.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 367 ori

Peste 500 de spectatori în prima zi a Festivalulului “Zilele Tineretului” de la Cugir. Astăzi vor concerta Nightloosers, Ducu Bertzi şi alţi artişti de renume
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.