cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Peste 500 de persoane au vizitat Star Transmission Cugir, în cadrul evenimentului „Noaptea lungă a industriei” – 2018

Peste 500 de persoane au vizitat Star Transmission Cugir, în cadrul evenimentului „Noaptea lungă a industriei” – 2018

Publicat în 10.05.2018 la ora 22:20

O nouă ediție a evenimentului „Noaptea lungă a industriei” s-a derulat astăzi, 10 mai 2018, la Star Transmission  Cugir, eveniment devenit deja tradiţie în cadrul companiei, ca alternativă proprie la “Ziua Porților Deschise” şi care s-a adresat tuturor entuziaştilor şi pasionaţilor de marea lume automotive.

Potrivit organizatorilor,  prezența la manifestare a fost estimată la peste 500  de vizitatori din Cugir și localitățile apropiate pentru care au fost pregătite diferite activități interesante, dintre care nu au lipsit, bineînțeles, tururile în halele de producție ale societății. Ca și în anii precedenți, organizatorii și-au făcut pe deplin datoria, prin  interesul manifestat ca vizitatorii să se bucure de tot ce au văzut pe parcursul celor șase ore pe care STC le-a afectat publicului de toate vârstele.

Prin intermediul specialiștilor firmei producătoare de componente pentru industria auto, participanții au avut prilejul să viziteze modernele capacități de producție, să primească informații legate de procesele de fabricație, să discute cu salariații, care lucrează în prestigioasa societate. Au fost de asemenea, o serie de activități interactive, workshop-uri, proiecte sociale și alte surprize.

Filiala Daimler – Star Transmission  Cugir a fost înființată în anul 2001 având ca obiect de activiate producția de piese pentru angrenaje, roți dințate și întinzătoare , pinioane , țevi de înaltă presiune  prin procese de prelucrare, tratament termic, galvanizare și confecționare de dispositive.

Concernul german a contribuit la STC cu un capital de aproape 5 milioane de euro (utilaje în valoare de 2,2 milioane euro și 2,2 milioane de euro în numerar). Star Transmission a devenit, în urma investiției din 2016, furnizor unic, la nivel mondial, al conductelor de înaltă presiune destinate motoarelor pe benzină. Tot în 2016 , la Cugir , STC, a deschis o nouă hală , în care se produc în serie patru modele de diferite roți planetare pentru cutia de viteze în nouă trepte de viteză  9 G – Tronic ,investiția totală fiind de 36 milioane de euro. La începutul  anului 2017 , se deschide o nouă hală de producție în care se produc conductele de aluminiu de înaltă presiune pentru modele de motoare ( V8,V6 și 4 clilindri ) pe benzină Mercedes Benz.

Succesul din spatele Star Transmission înseamnă oameni. Înseamnă dorințe, visuri și ambiție. An de an sunt demarate campanii pentru a le oferi sprijn celor care au nevoie pentru a-și îndeplini aceste visuri. Până în acest moment s-a contribuit printr-o mulțime de activități, cum ar fi: modernizarea unei grădinițe și a unei creșe în Cugir, dotare cu aparatură a blocului operator și a secției de pediatrie a spitalului, susținerea unui stil de viață sănătos  prin sponsorizarea evenimentelor sportive, participara la Shoebox cu peste 1.280 de pachete distribuite pe raza județului Alba.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 450 ori

Peste 500 de persoane au vizitat Star Transmission Cugir, în cadrul evenimentului „Noaptea lungă a industriei” – 2018
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.