cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 450 de femei au participat la petrecerea de Ziua Internațională a Femeii organizată de social-democrații din Cugir

Peste 450 de femei au participat la petrecerea de Ziua Internațională a Femeii organizată de social-democrații din Cugir

Publicat în 09.03.2019 la ora 16:29

Într-o ambianță deosebită oferită de sala de fesivități a Complexului „Elegance” din Cugir, peste 450 de doamne și domnișoare (o prmieră ca număr de participante) au participat la petrecerea de 8 Martie, organizată de conducerea social – democraților.

Întâmpinate, cu multă căldură, urări de bine şi cu tradiţionalele garoafe roşii oferite cu zâmbetul pe buze de către membrii conducerii locale a PSD, doamnele și domnișoarele au petrecut o seară, de neuitat. Masa fesivă, cu un meniu bine ales, muzica de calitate și dansul, au creat o atmosferă de satisfacție și voie bună.

Alături de membrele și simpatizantele partidului cu trei trandafiri, s-au aflat ca invitați, președintele organizației județene Alba a PSD, deputatul Ioan Dârzu, directorul Cancelariei Instituției Prefectului – vicepreședinte al PSD Alba, Cornel Murg, prof. Monalisa Borza, inspector general adjunct, la ISJ Alba. Petrecerea a fost deschisă de președinta organizației de femei a PSD Cugir, dr. Julieta Isarie, care a transmis urări de sănătate și multe satisfacții tuturor femeile prezente la eveniment.

La rândul său, Ioan Dîrzu, le-a felicitat pe reprezentantele sexului frumos de ziua femeilor, în calitatea lor de mame și soții, le-a dorit tuturor participantelor, să poarte mereu primăvara în suflet, multe bucurii alături de cei dragi şi să aibă încredere în cei cărora le-au dat votul pentru a conduce destinele țării. Alocuțiunile au fost continuate de Cornel Murg cu un mesaj special pentru sărbătorite: „Să vă dea Dumnezeu sănătate, să vă bucuraţi de aceste clipe frumoase şi să aveţi parte, tot timpul, de cât mai multe astfel de zile de sărbătoare”. El a dorit să transmit un mesaj și din partea președintelui organizației PSD Cugir, Mircea Trifan, care din motive de serviciu (aflat într-o deplasare peste hotre ), nu a putut fi prezent pentru a lua parte la eveniment, dar care n-a uitat ca și în acest an să ofere un frumos cadou femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie.

Pentru reușita acestei manifestări, merită evidențiat aportul conducerii organizației locale a PSD, a președinților de organizații constituite pe structura secțiilor de votare, din rândul cărora am putea remarca pe: Nicolae Bâldea, Constantin Sârbu, Toader Nane, Ioan Marinescu, președintele organizației de pensionari PSD, Nicolae Conțan ș.a.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1085 ori

Peste 450 de femei au participat la petrecerea de Ziua Internațională a Femeii organizată de social-democrații din Cugir
4.5 (90%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.