cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 400 de femei au petrecut la „Casa Cugireană”

Peste 400 de femei au petrecut la „Casa Cugireană”

Publicat în 10.03.2013 la ora 18:13

Peste 400 de doamne şi domnişoare membre sau simpatizante PSD au luat parte vineri după-amiază la petrecerea organizată de social-democraţii din Cugir cu prilejul zilei de 8 Martie. Numărul mare de reprezentante ale sexului frumos i-a determinat pe organizatori să caute o locaţie pe măsura evenimentului, şi anume restaurantul „Casa Cugireană”, un loc adecvat şi atractiv pentru astfel de manifestări. Au fost suficiente motive pentru femei să se „bată” pentru o invitaţie la o asemenea zi, întrucât au avut prilejul să se bucure de o seară deosebită plină de armonie, veselie, muzică de calitate, dans şi o cină specială oferite pe măsura acestei sărbători. Întâlnirea a debutat prin oferirea de flori participantelor de către conducerea organizaţiei PSD, la intrarea în sala amenajată festiv, după care preşedintele social-democraţilor din Cugir, ing. Mircea Trifan, a deschis evenimentul cu urări şi felicitări adresate femeilor, cu mulţumiri că acestea au ales să petreacă seara în acest cadru special.

„Ne-am străduit ca şi în acest an să respectăm tradiţia şi să le sărbătorim cum se cuvine pe cele care ne sunt fiinţe dragi, mame, soţii sau fiice, fără de care viaţa şi lumea noastră ar fi mult mai sărace. Vă doresc dumneavoastră, din toată inima, multă sănătate şi fericire, alături de familii şi vă asigur că noi, social-democraţii, ne vom lupta pentru problemele comunităţii şi vom fi alături de cei mulţi”, le-a transmis participantelor liderul social-democraţilor cugireni.

De aceleaşi gânduri frumoase s-au bucurat femeile şi din mesajele de felicitare venite din partea: subprefectului Cornel Murg, a viceprimarului Horia Rotche, a preşedintei organizaţiei de femei – Julieta Isărie, dar şi din partea invitatei de onoare a serii, farmacista Tatiana Petric – preşedinta organizaţiei de femei a PNL Cugir.

Acest articol a fost citit de 268 ori

Peste 400 de femei au petrecut la „Casa Cugireană”
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *