cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 350 de persoane au sărbătorit „Ziua Internațională a Vârstnicilor”, la petrecerea organizată de administrația locală din Cugir

Peste 350 de persoane au sărbătorit „Ziua Internațională a Vârstnicilor”, la petrecerea organizată de administrația locală din Cugir

Publicat în 02.10.2019 la ora 11:53

Și în acest an „Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice” a fost sărbătorită  la Cugir de către Primărie, Centrul Cultural și Serviciul Public de Asistență Socială.

Cu această ocazie, în debutul manifestării, organizatorii și-au îndreptat atenţia asupra cuplurilor care sărbătoresc anul acesta 50 de ani de căsnicie. Astfel, începând cu ora 16.00, 15 cupluri din localitate au fost celebrate de către administrația locală în cadrul tradiționalei „Nunta de Aur”, eveniment ajuns la cea de-a XI-a ediție.

Cu aceast prilej a fost celebrată o slujbă de binecuvantare, după care, autoritățile locale, primarul Adrian Teban și viceprimarul Calin Furdui, i-au felicitat pe sarbatoriți, care au primit flori, diplome şi o modestă sumă de bani.

La finalul manifestarii, cele 15 cupluri au fost invitate să petreacă la programul artistic organizat la sala de festivități a Centrului Cultural, alaturi de alți 350 de varstnici și de oficialitățile locale. Aici, participanții s-au bucurat de o seară de excepție, cu o masă festivă, dans și muzică de calitate.

Invitat alaturi de Taraful Centrului Cultural și-a dat concursul cunoscutul interpret Eugen Mihailă din Oraștie, iar surpriza serii pentru persoanele sărbătorite a fost marea artistă Corina Chiriac, care a susținut un recital special.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 393 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.