cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 300 de persoane au participat la petrecerea de 8 Martie organizată de PSD la Cugir

Peste 300 de persoane au participat la petrecerea de 8 Martie organizată de PSD la Cugir

Publicat în 09.03.2014 la ora 14:03

petrecere-de-8-martie-la-cugir-2014În ambianţa deosebită oferită de restaurantul ”Casa Cugireană”,  peste 300 de persoane au participat sâmbătă seara la petrecerea oferită de conducerea organizaţiei din Cugir a Partidului Social Democrat, doamnelor şi domnişoarelor din oraş, cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Gazde, pentru membrele şi simpatizantele partidului cu trei trandafiri, au fost reprezentanţii Biroului Organizaţiei Cugir a PSD, în frunte cu preşedintele Mircea Trifan şi preşedinta organizatiei femeilor social-democrate, dr. Julieta Isarie.

Reprezentantele sexului frumos au fost întâmpinate la intrare cu multă căldură,  urări de bine şi cu tradiţionalele garoafe roşii oferite cu zâmbetul pe buze de membrii conducerii locale a PSD.

În debutul manifestării le-a vorbit participantelor preşedintele social-democraţilor cugireni, ing. Mircea Trifan, viceprimarul Horia Rotche, preşedintele organizaţiei Alba a PSD Ioan Dârzu, subprefectul Cornel Murg, precum şi invitatul de onoare la petrecere, proaspătul membru al PSD, Călin Potor.

Meniul ales special pentru acest eveniment, muzica de calitate, dansul, programul artistic susţinut de o formaţie din oraş alcătuită din instrumentişti şi solişti vocali au făcut din această sărbătoare o zi de neuitat pentru toţi participanţii.

„Este un prilej de bucurie pentru noi de a respecta tradiţia şi în acest an şi să vă sărbătorim aşa cum se cuvine pe cele care ne sunteţi mame, soţii, fiice, surori sau prietene. Folosesc prilejul pentru a le ura din toată inima, tuturor femeilor, multă sănătate şi fericire alături de familiile lor şi vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putere pentru rezolvarea problemele dumneavoastră şi ale celorlalte membre ale comunităţii.

Vreau să îi felicit totodată pe toţi care şi-au adus contribuţia la reuşita acestei minunate seri”, le-a transmis invitatelor Mircea Trifan.

C.P.

Acest articol a fost citit de 974 ori

Peste 300 de persoane au participat la petrecerea de 8 Martie organizată de PSD la Cugir
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *