cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 30 de cugireni au ajuns la serviciul de gardă al Spitalului din Cugir în perioada sărbătorilor de Crăciun

Peste 30 de cugireni au ajuns la serviciul de gardă al Spitalului din Cugir în perioada sărbătorilor de Crăciun

Publicat în 28.12.2013 la ora 21:42

mancarePeste 30 de pacienți au ajuns la servicul de gardă al Spitalulului din Cugir, începând din seara de Ajun a Crăciunului și până la sărbătorirea Sfântului Ștefan.

Cei mai mulți pacienți, (8) s-au prezentat cu tulburări și afecțiuni digestive cauzate de abuzul de alimente bogate în carne și grăsimi, colicile biliare, crizele de ulcer și pancreatitele fiind afecțiunile majoritare în numărul de prezentări.
La aceștia s-au adăugat 6 cazuri de „pacienți” cu tulburări provocate de consumul ridicat de alcool, 7 au fost catalogați cu patologie traumatică având plăgi provocate de la căzături, tăieturi sau loviri, 5 au fost depistați cu tensiunea arterială ridicată, 2 persoane acuzau crize renale, iar 6 prezentau viroze respiratorii.
Potrivit personalului medical al spitalului, pacienții au fost preluați imediat și evaluați clinic acordânduli-se terapia de urgență, cei mai mulți fiind rezolvați de medicii de gardă, iar după ameliorarea clinică au preferat să-și continue sărbătorile acasă sau alături de rude și prieteni.

C. P.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 581 ori

Peste 30 de cugireni au ajuns la serviciul de gardă al Spitalului din Cugir în perioada sărbătorilor de Crăciun
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *