cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 20 de metri cubi de material lemnos transportați fără forme legale, confiscaţi de poliţiştii din Cugir

Peste 20 de metri cubi de material lemnos transportați fără forme legale, confiscaţi de poliţiştii din Cugir

Publicat în 03.08.2015 la ora 15:57

transport-ilegal-lemnSâmbătă, 1 august 2015, în jurul ore 17.00, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir a oprit, pentru control, pe strada Victoriei, un camion încărcat cu 22,9 metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul camionului nu a putut prezenta documentele legale de însoţire a încărcăturii, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19, alin.1, lit. b din Legea nr.171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 601 ori

Comentarii

Un Comentariu la Peste 20 de metri cubi de material lemnos transportați fără forme legale, confiscaţi de poliţiştii din Cugir

  1. Emilian Răspunde

    03.08.2015 la 18:25

    Felicităm Poliția pentru vigilență. Se poate.. chiar mai mult. Vă sprijinim. Căutați pe cei le favorizează aceste infracțiuni. Noi îi știim. Vă dăm amănunte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.