cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 150 de copii din Cugir s-au întâlnit cu „Albinuţa Propolis C”

Peste 150 de copii din Cugir s-au întâlnit cu „Albinuţa Propolis C”

Publicat în 18.03.2014 la ora 11:21

albinuta-propolis-c-cugirPeste 150 de copii din Cugir, în marea lor majoritate şcolari şi preşcolari  au luat parte luni după amiază la evenimentul organizat de farmacia ,,Farmex’’, în cadrul unei actiuni, în premieră în localitate, de promovare a produselor din propolis, vitamina C şi Echinacea.

Sub genericul „14 ani de Propolis C”, conducerea farmaciei „Farmex” a împărţit copiilor bomboane şi baloane colorate cu înscrisuri sugestive, iar „Albinuţa Propolis C” s-a fotografiat cu cei mici spre bucuria acestora, satisfacţia părinţilor şi curiozitatea trecătorilor. Amatorii de produse propolis pot beneficia, în baza unui concurs, de una din cele 14 excursii organizate pentru o familie, la Disneyland-Paris sau de unul dintre cele 3000 de premii INSTANT oferite de firma Propolis C în parteneriat cu farmacia Farmex.
„Este prima acţiune pe care am desfăşurat-o în cadrul Campaniei 20 de ani de sănătate, 20 de ani de Farmacia Farmex, în care vom desfăşura diverse evenimente, concursuri şi multe surprize pe întreg parcursul acestui an, unul aniversar pentru unitatea noastră. Potrivit sloganului nostru „Mereu alături de dumneavoastră, farmacia Farmex-farmacia casei tale!”, vrem să fim alături de cugireni, oferindu-le conferinţe pe cele mai interesante teme medicale, programe de sănătate, concursuri şi nu în ultimul rând preţuri competitive şi accesibile pentru toţi. Pentru că iubim Cugirul şi pe cugireni vrem ca tot ce întreprindem pentru sănătatea oamenilor să reprezinte pentru noi o prioritate”, ne-a declarat farmacistul Bogdan Petric.

C. P.

Acest articol a fost citit de 794 ori

Peste 150 de copii din Cugir s-au întâlnit cu „Albinuţa Propolis C”
5 (100%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *