cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Peste 100 motocicliști din țară și străinătate prezenți la festivalul ”Moto Rock” desfășurat la Cugir

Peste 100 motocicliști din țară și străinătate prezenți la festivalul ”Moto Rock” desfășurat la Cugir

Publicat în 02.08.2016 la ora 9:30

moto-rock-2016Peste 100 de motocicliști veniți din toate colțurile țării, dar și din Germania sau Ungaria au luat parte la cea de-a doua ediție a Festivalului „MOTO ROCK”, eveniment desfășurat timp de 3 zile la Cugir.

Dupa ce au facut un tur pe strazile orasului, cu motoarele turate la maximum, motociclistii s-au indreptat spre o locatie situata pe Raul Mare, (kilometrul 3,5) într-un cadru natural de exceptie ,locul ales special de catre Asociatia „Lupii Sigidavei” condusa de Bogdan Suciu. pe timpul manifestarii au avut loc concursuri cu premii, cateva manufacturate chiar de catre membrii asociatiei.

Cei peste 500 de spectatori prezenti la activitatea lupilor au asistat la mai multe concerte sustinute de formatiile: „Krepuskul”, „STARDUST”, „Gothik”, ,,Mexxt Band” si solistul Cosmin Pienariu, dar si la focul de tabara presarat cu muzica folk.

„Urmatoarea si printre cele mai importante actiuni ale noastre va fi de participare la ecologizarea unor zone ale orasului la care sunt invitati sa participe toti membrii asociatiei”, ne-a declarat Bogdan Suciu.

Acest articol a fost citit de 415 ori

Peste 100 motocicliști din țară și străinătate prezenți la festivalul ”Moto Rock” desfășurat la Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.