cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Persoanele fără adăpost din orașul Cugir beneficiază de un acoperiş deasupra capului şi în această iarnă

Persoanele fără adăpost din orașul Cugir beneficiază de un acoperiş deasupra capului şi în această iarnă

Publicat în 12.01.2019 la ora 9:27

Primăria oraşului Cugir, prin Serviciul Public de Asistenţă Socială (SPAS), cu sprijinul Poliției Locale a avut în vedere folosirea locaţiei unde cei trei oameni ai străzii (frații Muntean – cunoscuți și sub numele de „frații Brusly”), să fie adăpostiţi pentru perioada de iarnă, mai ales că temperaturile de afară sunt destul de coborâte.

Potrivit șefului Poliției Locale Cugir, jr. Horațiu Găldău, au fost identificate cele trei persoane, iar în baza Legii nr. 155/2010, sunt monitorizate și  îndrumate să accepte ca pe timp de iarnă, să fie cazate și îngrijite în spațiul situat pe strada Rîul Mic din localitate.

Conform precizărilor șefului Poliției Locale, cei trei oameni ai străzii au primit consultații medicale la Spitalul Cugir, iar echipe de asistenți sociali din cadrul SPAS se ocupă zilnic, ca aceștia să primească hrană de la cantina de ajutor social a Primăriei Cugir.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 1208 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.