cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Performanţa Alba Iulia – FC Cugir: 3-1

Performanţa Alba Iulia – FC Cugir: 3-1

Publicat în 15.05.2013 la ora 22:43

Performanţa Alba Iulia merge în finala Cupei României, faza judeţeană după ce a câştigat pe terenul din Oarda de Jos contra formaţiei FC Cugir cu scorul 3-1 (1-0), goluri marcate de Frenţiu (45+1), Turuş (68), Dănilă C (79)/ Marcu (77).

performanta-alba-iulia-fc-cugirElevii antrenaţi de Paul Ciucă îşi arată în continuare forma bună din ultima perioadă şi se pregătesc de meciul din finală contra echipei Cuprirom Abrud. Finalul a fost încins, cu două eliminări în tabăra gazdelor (frații D. Dănilă – minutul 90, C. Dănilă – minutul 90+1), și FC Cugir a părăsit terenul înainte de încheierea jocului, în semn de protest!. „A fost un fault din spate, roșu și apoi a urmat un pumn dat de celălalt Dănilă în fața lui Gruian. Am plecat pentru a nu degenera și mai mult lucrurile, să nu mai ia și alții pumni în față”, a spus revoltat Nicolae Muntean.

Pentru Performanţa Alba Iulia (antrenor Paul Ciucă) au jucat: Boldi – Turuş Ovidiu, Oltean, Colcer, Toma, Frenţiu, Hada, Oniche, Ianc, Turuş Silviu, Lenghel au mai intrat Danilă C, Năcreală, Dănilă D, Cernea.

FC Cugir (antrenor Marcu Ioan) a mizat pe: Moldovan – Sabou, Păduraru, Gruian, Micu, Cristea, Şumuţiu, Bulgaru, Rancea, Petruse, Marcu a mai intrat Posteiu.

Acest articol a fost citit de 336 ori

Performanţa Alba Iulia – FC Cugir: 3-1
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *