cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » Perechea anului la Balul Îndrăgostiţilor organizat de Colegiul Naţional “David Prodan” din Cugir este formată din Andreea Mureşan și Radu Vlaicu

Perechea anului la Balul Îndrăgostiţilor organizat de Colegiul Naţional “David Prodan” din Cugir este formată din Andreea Mureşan și Radu Vlaicu

Publicat în 22.02.2014 la ora 18:30

Balul-Indragostitilor-David-Prodan-Cugir-feb-2014Peste 300 de participanţi, tineri şi mai puţin tineri au dorit să fie prezenţi ieri seară la Casa de Cultură din Cugir pentru a urmări evenimentul organizat de elevii Colegiului “David Prodan” din Cugir, cu prilejul “Zilei Îndrăgostiţilor”, Dragobetele.  Tema ediţiei din acest an a fost “Zei Zeiţe”, personaje inspirate din mitologia greacă, egipteană, nordică sau romană.

Pe muzică bună (Buhoiu Dragoş, Alexandra Bărbânţă) tinerii şi-au ales cei mai frumoşi colegi, iar concurenţii au fost supuşi unor probe ce au făcut ca toţi cei prezenţi să se simtă bine: reprezentare artistică a unor personaje din rândul zeităţilor alese, proba de dansuri clasice, moderne şi divertisment (Larisa Tartău), momentele comice(Florea Cătălin Ilie), probele surpriză şi de orientare, etc.

După competiţia perechilor pe scenă, juriul format din prof. Rodica Florea, directoarea Casei de Cultură, prof. Anca Mihai, prof. Cristina Pătroescu, prof. Ioana Scânteie şi elevul Aldea Florin (Colegiul I.D.Lăzărescu Cugir) a decis câştigarea titlurilor de Miss  şi Mister al Balulului. Astfel, la băieţi primul loc a revenit lui Radu Vlaicu-elev în clasa a X-a A, iar la fete elevei din clasa a IX-a B- Andreea Mureşan.

După ce s-au stabilit titlurile serii, un număr destul de mare de elevi s-au deplasat în mod organizat, alături de cadre didactice ale şcolii, la o locaţie unde s-au lăsat prinsi în mişcări ale distracţiei cu adevărat divine, fiecare dintre cei aflaţi la petrecere bucurându-se la maxim.

“Am acceptat propunerea consiliului elevelor de a da o nouă temă evenimentului din această seară fapt care s-a dovedit destul de atractiv pentru toţi cei care au urmărit programul organizat. Iar locaţia de desfăşurare –Casa de Cultură a oraşului a constituit un cadru adecvat pentru buna desfăşurare a acestei captivante serbări’’ , ne-a declarat directoarea colegiului d-na prof. Lilica Vanţ.

C. P.

Acest articol a fost citit de 1667 ori

Perechea anului la Balul Îndrăgostiţilor organizat de Colegiul Naţional “David Prodan” din Cugir este formată din Andreea Mureşan și Radu Vlaicu
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *