cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Percheziții la domiciliile unor persoane din Șibot cercetate pentru furt

Percheziții la domiciliile unor persoane din Șibot cercetate pentru furt

Publicat în 16.05.2014 la ora 16:29

duba-politie-cugirPoliţiştii din Vinţu de Jos și din Şibot sprijinite de către 12 cadre ale Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au desfășurat, în cursul acestei dimineți, 4 percheziţii la domiciliile unor persoane despre care există suspiciunea că sunt autori de infracțiuni.

În urma acțiunii au fost identificate diverse bunuri (în special aparatură electronică, produse cosmetice), care se pare că provin din activitatea infracțională a 5 persoane din comuna Şibot, bănuite de furt.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 11/12.05.2014, F.D., un minor de 14 ani, împreună cu F.A.M. o tânără de 18 ani şi G.P., un minor de 17 ani, toţi din comuna Şibot, au pătruns prin efracţie într-un magazin din Balomiru de Cîmp şi au sustras bunuri în valoare de 1.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate, la domiciliile lor, au fost găsite o parte dintre bunurile sustrase din magazinul din Balomiru de Câmp, acestea fiind restituite păgubitului.  De asemenea, au fost găsite două biciclete, reclamate ca furate în cursul lunii mai, de pe raza comunei Şibot.

Faţă de cei 3 tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cu ocazia aceleiaşi acţiuni, au fost identificate alte două persoane din Şibot, despre care există suspiciunea că în noaptea de 05/06 aprilie a.c., au sustras bunuri în valoare de 1.700 de lei, dintr-un alt magazin din Balomiru de Câmp. În urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că H.S.A., o minoră în vârstă de 16 ani, împreună cu H.S.S., un minor de 16 ani, au pătruns prin efracţie magazin şi au sustras produse cosmetice şi alimentare.

Şi în acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Acest articol a fost citit de 394 ori

Percheziții la domiciliile unor persoane din Șibot cercetate pentru furt
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *