cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Pentru că vremea o permite, curăţenia de primăvară a început mai devreme la Cugir

Pentru că vremea o permite, curăţenia de primăvară a început mai devreme la Cugir

Publicat în 05.03.2019 la ora 10:00

Deși campania „Curǎţenia de Primǎvarǎ în Oraşul Cugir – 2019” urma să ia startul începând cu data de 1 martie, vremea frumoasă de afară i-a mobilizat pe edilii și cetățenii Cugirului să demareze activități în oraş mai repede decât erau prevăzute în program.

De mai multe zile, pe străzi ale urbei, locatarii din blocuri, dar și cetățenii cu gospodării individuale au început lucrări de igienizare a spațiilor verzi din fața clădirilor de locuit și de transport a deșeurilor uscate în locurile amenajate de primăria locală.

De asemenea, lucrătorii Serviciului de Administrare a Domeniului Public şi Privat desfăşoară, la solicitarea cetăţenilor și nu numai, activități de coronare a arborilor ornamentali, precum şi efectuarea unor operaţii de tăieri de crengi la unii copaci prea înalţi, situaţi în locuri care ar putea afecta reţelele electrice sau blocurile de locuinţe.

După cum ne spunea viceprimarul Cugirului, ing. Călin Furdui, demersul administraţiei locale este doar un început, dar care arată că orice clipă de vreme bună folosită acum înseamnă să te pregăteşti pentru ca oraşul să devină cât mai curat şi mai aerisit. „Vrem să le reamintim localnicilor că a fost aprobată de către Consiliul Local hotărârea privind derularea Campaniei «Curăţenia de primăvară la Cugir», în perioada 1 martie – 13 aprilie, în cadrul căreia vor fi efectuate ample lucrări de igienizare a oraşului, multe dintre ele şi cu participarea cetăţenilor”.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 249 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.