Rămâi conectat

Politică

Pentru angajații Uzinei Mecanice Cugir, Moș Crăciun vine cu un contract de aproape 20 de milioane de dolari și cu tradiționalele prime de sărbători

cugirinfo.ro

Publicat

în

În pragul Crăciunului, conducerea liberală a Uzinii Mecanice Cugir da o veste bună angajaților: zilele trecute a fost semnat un contract de vânzare produse pentru piață externăcare se ridică la aproape 20 de milioane de dolari.

Într-o perioada extrem de dificilă pe piață industriei de armament și în același timp, în plină criză pandemică generată de Covid-19, când multe afaceri din toate domeniile au reale dificultăți, acest contract oferă stabilitate financiară întreprinderii și siguranță locurilor de muncă angajaților.

În timp ce unii au ca prioritate să provoace panică în rândul oamenilor, vorbind de “îngrijorări, nesiguranță și incertitudine”, liberalii din fruntea UMC semnează contracte vitale pentru societate și personal.

În ciuda intenției PSD de a umbri această realizare cu preziceri negative, managementul profesionist al echipei PNL este dovedit de fapte.

Și că să răspundem îngrijorării social democraților, le spunem că managerii liberali “pun în tolba lui Moș Crăciun” stabilitate, continuitate și perspective concrete de viitor. În plus, mai pun prime de sărbători în valoare de 1150 lei net pentru fiecare angajat.

Așadar, vrem să precizăm că nu a existat și nu există nici un motiv de nesiguranță sau incertitudine în privința locurilor de muncă, nici un anagajat nu a stat acasă, ba mai mult decât atât, pe tot parcursul anului 2021, cu toate că pandemia a pus în dificultate pe toată lumea, toți angajații și-au primit salariile la timp. În același timp, am găsit soluții pentru reducerea cheltuielilor și mai ales, pentru realizarea de noi investiții care să crească puterea de producție a uzinii și implicit a salariilor.

În urmă analizei situației economico-financiare realizată la finalul lunii noiembrie, putem spune că anul 2021 îl vom încheia cu un profit brut în cuantum cel puțin dublu față de cel aprobat prin BVC-ul societății.

În mod tradițional, sub management liberal, se inițiază și se duc la bun sfârșit marile realizări pentru industria de apărare din Cugir, fapte pe care, probabil, PSD dorește să și le însușească. Suntem o echipa unită care întotdeauna ia cele mai bune decizii pentru industria de apărare și angajații acesteia.

În ceea ce privește Fabrica de Arme, toți anagajații au avut încărcare completă, fiind asigurate contractele cu partenerii externi tradiționali, pe care tot liberalii i-au atras înspre Cugir.

Toți și-au păstrat siguranța locului de muncă, primind salariile și primele.

Pentru o informare corectă, dorim să fim foarte clari, nu există posibilitatea realizării unei fabrici la Simian, la fel cum nu s-a realizat pe vremea guvernării roșii și nici o fabrică la Plopeni sub conducerea domnului ministru de la acea vreme. Locurile de muncă din industria de apărare vor rămâne la Cugir.

Pentru că suntem în pragul sfintelor sărbători de iarnă, când fiecare ar trebui să fie preocupat de familie, dorim să fim pozitivi, fără a aruncă în media cu slogane populiste.

Ne bazăm pe un dialog direct, constructiv și asumat cu colegii de guvernare, tocmai pentru a susține industria de apărare.

PNL Cugir


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Politică

O delegație din județul Alba, condusă de cugireanul Aurel Voicu, participă la Școala de vară a seniorilor liberali

cugirinfo.ro

Publicat

în

În perioada 2-4 septembrie 2023, se desfășoară, în stațiunea Saturn, hotel Cleopatra, Școala de vară a seniorilor liberali.

Reprezentanți ai organizațiilor județene de seniori ai Partidului Național Liberali vor avea o serie de întâlniri unde se vor dezbate problemele persoanelor vârstnice în contextul politic și economic actual.

Principalul subiect al discuțiilor va fi cel al pensiilor, eliminarea inechităților din sistemul național de pensii, problemele din sistemul de sănătate și identificarea unor  soluții în acest sens, din perspectiva unei guvernări liberale.

La Școala de vară, în mijlocul seniorilor liberali din toată țara vor fi prezenți: Președintele PNL, Nicolae Ciucă, vicepreședinții Lucian Bode și Virgil Guran.

Județul Alba va fi reprezentat la Școala de vară de șase seniori liberali, delegație condusă de ing. Aurel Voicu  – (din Cugir) președintele organizație județene Alba a seniorilor liberali.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Sub deviza „De la vorbe la fapte”, pensionarii social democrați din Cugir s-au mobilizat pentru eficientizarea activității

cugirinfo.ro

Publicat

în

În prezența președintelui organizației Cugir a PSD, Mircea Trifan, a vicepreședintelui Gheorghe Sava și a liderului grupului de consilieri locali ai PSD Cugir, Andrei Sărmășan, s-a desfășurat recent, Ședința Biroului Executiv a pensionarilor social democrați din Cugir.

Evenimentul are loc la mai puțin de 3 luni de la Conferința organizației orășenești a pensionarilor PSD, prilej cu care s-a făcut un bilanț al activității anterioare și a fost ales noul organism de conducere.

Cu acest prilej, cei 130 delegați reprezentând peste 450 de membri pensionari PSD, au ales biroul executiv pentru o perioadă de 2 ani.

Sub deviza „De la vorbe la fapte”, cei 25 de membri ai biroului (toți prezenți) sub coordonarea președintelui Nicolae Conțan, au primit și și-au asumat sarcini concrete care să conducă la eficientizarea activității.

„Accentul s-a pus în principal pe primirea de noi membri, dar mai ales pe rolul fiecăruia de a se informa din surse credibile și de a transmite mesajul partidului și al organizației în rândul membrilor PSD, a simpatizanților și publicului larg cugirean”, a declarat Conțan.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Politică

Partida Romilor Pro Europa – subfiliala Cugir are o nouă conducere

cugirinfo.ro

Publicat

în

În urma deciziei de reorganizare a Partiedei Romilor Pro Europa – filiala județeană Alba, la Cugir a fost aleasă o nouă conducere a subfilialei locale a Partidei Romilor.

Birol executive al asociației este următorul: Pienar Cosmin – presedinte; Vicepreședinți: Humaci Florin, Boroș Petru; Secretar General: Măturar Vasile. Membri: Sapașiu Ioan, Lapaduș Geani, Faur Mircea, Herța Gheorghe.

La organizația de tineret au fost aleși: Ciurar Alexandru – președinte; Vicepreședinți: Lăcatuș Alin, Stoica Adrian, Crețu Nicolae.

La organizația de femei: Rosu.Alexandra – Presedinte, Pienar Veronica și Badiu Steluța – Vicepreședinți.

Potrivit președintelui Pienar Cosmin, noua conducere dorește o mai bună colaborare cu Administrația Publică Locală Cugir,privind comunitatea de romi si problemele cu care se confruntă aceasta.

„Noua conducere a organizației Partida Romilor Pro Eurpa – subfiliala Cugir își dorește în primul rând creșterea nivelului educational în rândul comunității de romi, deoarece in ultimi 10 ani, la nivelul orașului Cugir nu au fost absolvenți de liceu de etnie romă, pentru a putea intra pe locurile special rezervate pentru acesia, la diferite facultăți din țară”, a declarat Pienar.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir