cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Patru elevi de la Colegiului Tehnic „Ion D. Lazarescu” din Cugir s-au calificat la faza judeteană a Olimpiadei de „Tehnologii”

Patru elevi de la Colegiului Tehnic „Ion D. Lazarescu” din Cugir s-au calificat la faza judeteană a Olimpiadei de „Tehnologii”

Publicat în 21.02.2017 la ora 9:52

La Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu” Cugir s-a desfășurat între 13 și 15 februarie 2017, faza locală a Olimpiadei la disciplinele din Aria curriculară „Tehnologii”.

Au participat 5 elevi din clasa a XI-a B, domeniul electronică automatizări, specializarea Tehnician operator tehnică de calcul, pregătiți de profesorii Dache Liliana și Toma Florin.

Tot în cadrul olimpiadei organizate la colegiul cugirean au luat parte și 3 elevi din clasa a XII-a C, domeniul mecanică, specializarea Tehnician proiectant CAD, pregătiți de profesorii Napău Dacia și Micaciu Alexandru. După desfășurarea probelor de concurs a rezultat următorul clasament: locul I: Torchiaro Benjamin – XI B și Ghișa Alexandru – XII C; locul II: Mihălțan Andrei – XI B și Vaida Silviu – XII C; Locul III: Satnoianu Mihai – XI B și Zamfir Florin – XII C; Menținune: Molodeț Dragoș – XI B și Sera Adrian – XIB;

Potrivit directorului colegiului, prof. Ionuț Iancu, la faza județeană a Olimpiadei Aria curriculară ”Tehnologii”, care se va desfășura la Alba Iulia în 25 februarie 2017 – proba scrisă, vor participa 4 elevi, cei care au obținut locurile I și II. Îi felicităm și noi pe elevii câștigători, pe profesorii îndrumători și le dorim mult succes în competițiile care urmează.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 875 ori

Patru elevi de la Colegiului Tehnic „Ion D. Lazarescu” din Cugir s-au calificat la faza judeteană a Olimpiadei de „Tehnologii”
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.