Rămâi conectat

Știrea ta

Pasiunea unui cugirean a adus zâmbetul pe fața copiilor, care acum se pot bucura de un mic loc de relaxare și recreere, amenajat în parcul Doina

cugirinfo.ro

Publicat

în

Grație pasiuni unui cugirean, copiii care merg în parcul Doina se pot bucura de un mic loc de relaxare, construit doar pentru ei.

Potrivit celui care a publicat imaginea, în mediul online, „Billy”, cum mai este cunoscut omul, trăiește doar pentru Cugir. Însă din păcate unii cugireni au început să taie și să sustragă frânghiile, în timpul nopții. Acest lucru nu l-a oprit pe „Billy” care s-a preocupat și le-a înlocuit.

„În opinia mea „Billy”, trăiește doar pentru orașul Cugir. Parcul de distracții este o surpriză, o bucurie, o realizare, din păcate, cugirenii își dau coate sau fură franghiile, noaptea. El a venit cu idea, a căutat sponsori, a contactat firma din Deva, apoi a mers la Primărie cu mai multe soluții de amplasare, tot el este cel care trece de mai multe ori pe zi pe acolo, apoi tot el s-a preocupat de înlocuirea chingilor furate. Da, cred cu tărie că el merită menționat!”, a povestit cel care a făcut fotografia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Știrea ta

Depășire PERICULOASĂ, surprinsă de camera de bord a unui autoturism, pe stada Ion Creangă din CUGIR

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un incident extrem de grav a avut loc astăzi pe strada Ion Creangă din Cugir, după ce un șofer imprudent a efectuat o depășire ilegală și periculoasă, prin partea dreapta, folosind pista de biciclete și trotuarul pietonal.

Momentul a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic și a fost distribuit pe internet, stârnind indignarea și îngrijorarea publicului.

Potrivit martorilor oculari la acest eveniment, șoferul în cauză a depășit o mașină pe partea dreaptă, intrând pe trotuar și punând astfel în pericol viețile pietonilor.

Gestul șoferului a fost amplu criticat de către utilizatorii rețelelor sociale, care au exprimat indignarea față de inconștiența și lipsa de respect a acestuia față de regulile de circulație și siguranța celorlalți participanți la trafic.

Se așteaptă ca autoritățile să analizeze cu atenție imaginile și să ia măsurile necesare în acest caz, pentru a evita repetarea unor astfel de incidente în viitor.

Sursa video: V.V.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Un autoturism a ajuns în Râul Mic, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cursul dimineții de astăzi, 12 martie 2023, un autoturism a plonjat în Râul Mic, din Cugir. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului.

Un cetățean a publicat, pe pagina personală de socializare, mai multe imagini cu autoturismul care a plonjat în râu.

„Primul eveniment rutier, de după după finalizarea lucrărilor la drumul de lângă Râul Mic!”, a intitulat cetățeanul pozele care arată mașina căzută pe marginea râului. Potrivit martorilor, mașina a pierdut controlul într-o curbă și a intrat în râu.

„Asta se întâmplă când confunzi drumul local, chisr și modernizat, cu Autostrada…”, a comentat un internaut la postare.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Câinii vagabonzi au avariat mașina unui cugirean, în zona blocului ANL de pe strada Alexandru Sahia

cugirinfo.ro

Publicat

în

Cu toate că am scris de nenumărate ori despre problema câinilor vagabonzi, se pare că pentru Primăria Cugir capturarea acestora nu reprezintă o prioritate.

De aceasta data câinii vagabonzi au avariat aripa și capota unui autoturism, parcat pe strada Alexandru Sahia, lângă noul bloc ANL.

Iată ce ne-a scris proprietarul autoturismului: „Buna ziua. Referitor la câinii vaganonzi din Cugir, chiar nu se poate face nimic? Apar din ce în ce mai multi. De exemplu în zona blocului ANL de pe strada Alexandru Sahia, în acestă dimineață am observat un câine alb,  foarte mare, care era urcat pe capota autoturismului meu, iar un altul se afla sub autoturism.

Am coborat la ei să-i alung, dar când m-am uitat la mașină am descoperit că aripa din stânga și capota sunt zgâriate așa cum se poate vedea în poze. Aș ruga, pe acestă cale, Primăria Cugir să intervină și să facă ceva împotriva acestor câini”.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir