cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Pas cu dreptul, în noua ediție de campionat: FC Avrig – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-1)

Pas cu dreptul, în noua ediție de campionat: FC Avrig – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-1)

Publicat în 26.08.2017 la ora 21:07

Metalurgistul Cugir a început cu dreptul noua stagiune competițională, cu o victorie externă în fieful nou-promovatei FC Avrig, scor 1-0 (1-0), unica reușită fiind în fapt un autogol al lui Pavel (43, la un corner executat de Sorian).

Gruparea de sub Drăgana a controlat ostilitățile, a cucerit meritat cele trei puncte, însă jocul nu a strălucit. În căutarea unui atacant veritabil, Metalurgistul Cugir a început cu Făgărășanu în avanposturi și Tăban reprofilat mijlocaș stânga. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 43, după un corner executat de Sorian la colțul scurt, balon pentru care s-a duelat Șt. Radu și Făgărășanu, mingea intrând în poartă din PAVEL

Cugirul domină start ostilitățile, având bune oportunități la buturile fostului portar de la Șurianu Sebeș. În minutul 7, Tăban  a tras de la 17 metri, iar balonul a șters transversala, iar patru minute mai târziu, Itu a șutat de la 18 metri, iar Samoilă a prins în doi timpi. Practic se joacă numai la o singură poartă, în minutul 30 Șaucă încercându-și șansa de la 15 metri, însă a trimis peste

A doua repriză a fost una anostă, în care nu s-a întâmplat nimic notabil. În minutul 78, gazdele au trimis primul șut spre poarta lui Crivăț, trimis de D. Popa, mult peste. Cugirul a avut primele emoții în minutul 82, când Iancu a reluat defectuos cu capul de la 10 metri. }n minutul 90, Negrescu a trimis pe lângă, din poziție ideală, la centrarea lui Bold.

 Echipe de start:

•  FC Avrig:  Al. Samoilă – C. Bucur (70, Ungureanu), Natea, Pavel, D. Popa – Simion, Lascu, Risti (73, Iancu), I. Stoia (62, Luca) – Coșovan, Ad. Radu (59, Coman); rezerve Ad. Voic, Ad. Coman, Bolta, A. Luca, Halmagz, D. Iancu, R. Ungurianu. Antrenor Mihai Ianc.

• Metalurgistul: Crivăţ – Bold, Itu, Şt. Radu, Vărărean – Şaucă, Măd. Popa, Udrea, Tăban (79, M. Neagu) – Sorian – Făgărăşanu (84, Negrescu); rezerve N. Bănică, Afrapt, Scurtu, Negrescu, M. Neagu, Codrea, Oltean. Antrenor Călin Moldovan.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 124 ori

Pas cu dreptul, în noua ediție de campionat: FC Avrig – Metalurgistul Cugir 0-1 (0-1)
4.3 (85%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.