cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Partidul Mișcarea Populară și-a inaugurat sediul organizației din Cugir

Partidul Mișcarea Populară și-a inaugurat sediul organizației din Cugir

Publicat în 04.04.2016 la ora 9:16

pmp-inaugurare-sediu-cugir-apr-2016În clădirea situată pe strada Victoriei, Nr. 9, locație în care își au sediile majoritatea formațiunilor politice din Cugir a avut loc ieri, inaugurarea sediului organizației locale Partidul Mișcarea Populară.

Evenimentul a avut loc în prezența liderului județean al PMP, deputatul Clement Negruț, a președintei organizației de Femei Alba a PMP, Angela Moldovan, și a președintei organizației județene de tineret Petronela Adăscăliței.

Alături de președintele organizației PMP de la poalele Drăganei, economistul Vasile Sorin, candidat pentru fotoliul de primar al orașului Cugir, au mai fost prezenți la evenimentul inaugural reprezentanți ai conducerii locale a partidului, precum și invitați din rândul membrilor PMP.

„Oamenii de calitate încep în spații mici. Nu mărimea locului în care ne întâlnim contează, ci dorința de implicare. Din punct de vedere politic sunt mulțumit de echipa din Cugir și cred că la nivel de județ este cea mai bine organizată, cu șanse de a câștiga alegerile locale. Economic, Cugirul este un oraș cu rezultate destul de bune la nivel de județ situându-se, poate la mică distanță după localitatea Sebeș care are un avans datorită dezvoltării din ultima perioadă. Este păcat că premierul Cioloș, nu s-a deplasat și la Cugir cu ocazia vizitei în județ. Avea lucruri multe de văzut”, a declarat președintele Clement Negruț.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 305 ori

Partidul Mișcarea Populară și-a inaugurat sediul organizației din Cugir
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *