cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Participare încununată de succes a dansatorilor de la Clubul „ProDance 2007” Cugir la cea de-a IX-a ediție a Cupei „Latino Angels”

Participare încununată de succes a dansatorilor de la Clubul „ProDance 2007” Cugir la cea de-a IX-a ediție a Cupei „Latino Angels”

Publicat în 31.05.2016 la ora 11:13

concurs-dans-cugir-cupa-latino-mai-2016La sfârșitul săptămânii trecute, dansatorii Clubului „ProDance 2007” Cugir au reprezentat cu brio clubul condus de antrenorul si arbitrul Sergiu Robert Prodan, în penultima competiție națională a sezonului 2015-2016, fapt ce confirmă, dacă mai era nevoie, că orașul nostru se află deja în elita dansului sportiv din România.

Cupa „Latino Angels” aflată  la cea de-a IX-a ediție a fost organizată de clubul cu același nume din municipiul Dej în colaborare cu Primaria Dej si Federația Română de Dans Sportiv. La startul întrecerii s-au aliniat aproape 300 de perechi din întreaga țară, nivelul competiției fiind unul foarte ridicat.

Dintre cele 7 perechi participante din partea Clubului de Dans Sportiv ,,ProDance 2007”, 2 perechi au reușit calificarea in semifinale iar 5 au ajuns până în faza finală. Iată rezultatele complete pe categorii de vârstă si clasă valorică:

Luca Sebastian-Vințan Teodora-semifinaliști – clasă Hobby 6-9 ani(4 dansuri);
Stoian Robert-Suciu Denisa-semifinaliști – clasă E 12-15 ani(6 dansuri);
Ploia Răzvan-Tomoiu Ștefania-2 locuri 6 -clasă Debutanți 8-9 ani(2 dansuri);
Marconi Robert-Bota Raluca-2 locuri 4 -clasă Debutanți 10-11 ani(2 dansuri);
Prodan Eric-Bodea Rianna-locul 5 -clasă Hobby 6-9 ani(4 dansuri)
Morancea Răzvan-Marcu Ariana-locul 1 clasă Hobby 12-15 ani(4 dansuri);
Stoian Radu-Vesa Bianca-locul 1 si 3- clasă E 16-34 ani ( 6 dansuri);

Încă o dată dansatorii cugireni își demonstrează valoarea pe plan național, valoare dobândită prin seriozitate, perseverență si multe ore de antrenament.

Îi felicităm și noi pe sportivii și oficialii clubului pentru rezultatele obținute si le dorim multă baftă la competițiile ce vor urma.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 41 ori

Participare încununată de succes a dansatorilor de la Clubul „ProDance 2007” Cugir la cea de-a IX-a ediție a Cupei „Latino Angels”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *