cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Parohia Ortodoxă Nr. 6, în parteneriat cu Casa de Cultură Cugir, organizează sâmbătă, 26 martie 2016, „Marșul pentru viață 2016”

Parohia Ortodoxă Nr. 6, în parteneriat cu Casa de Cultură Cugir, organizează sâmbătă, 26 martie 2016, „Marșul pentru viață 2016”

Publicat în 21.03.2016 la ora 15:47

mars-pentru-viata-cugir-2016Evenimentul va debuta la ora 11.00 și va fi marcat printr-o procesiune religioasă pe  traseul: Biserica Sfinții Trei Ierarhi, Strada Narciselor, Parcul Doina, Strada Alexandru Sahia, Strada Nicolae Bălcescu, Casa de Cultură.

Începând cu ora 12.00, în fața Bisericii Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului” se va desfășura un moment artistic prezentat de Grupul „Mlădițe Cugirene”, Corul școlii Gimnaziale „Iosif Pervain” și Grădinița Nr. 5 Cugir.

În aceeași zi, de la ora 13.00, la Casa de Cultură va avea loc o conferință religioasă susținută de părintele Jan Nicolae din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, iar de la ora 14.00, la Biserica Sfinții Trei Ierarhi (de pe deal), localnicii sunt invitați să urmărească o proiecție de film.

„Marșul pentru viață este un marș pentru femeie, pentru familie și reprezintă cel mai important eveniment anual prin care este celebrată nașterea de copii și familia, act prin care oamenii sunt chemați să conștientizeze faptul că necazurile cu care ne confruntăm sunt și urmare a celor 22 de milioane de copii care au fost uciși în pântecele mamei lor în ultimele decenii. Dacă fiecare ne-am sacrifica măcar cinci minute ale fiecărei zile în lupta pentru viață și pentru Dumnezeu, cu siguranță lumea românească ar arăta cu totul altfel” , se arată într-un comunicat al Asociației „Studenți pentru viață”.

Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 220 ori

Parohia Ortodoxă Nr. 6, în parteneriat cu Casa de Cultură Cugir, organizează sâmbătă, 26 martie 2016, „Marșul pentru viață 2016”
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.