cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Parcul Industrial Cugir: o secție de croitorie şi-a închis porţile și 60 de femei au rămas fără locuri de muncă

Parcul Industrial Cugir: o secție de croitorie şi-a închis porţile și 60 de femei au rămas fără locuri de muncă

Publicat în 25.02.2013 la ora 15:07

Ceea ce se arăta drept o speranţă de noi locuri de muncă, pentru femeile din Cugir s-a dovedit doar un vis, ce s-a năruit într-un timp destul de scurt. La mai puţin de un an de la înfiinţare, firma SC MBA-SELECT SRL din Petroşani, care a deschis o secţie de croitorie în sistem Lhon, în Parcul Industrial Cugir şi-a închis porţile.

Firma a început să lucreze la începutul lunii martie a anului trecut şi avea ca obiect de activitate confecţionarea de geci şi costume de schi, destinate pieţei din Italia, valoarea totală a investiţiilor ridicându-se la 140.000 lei. Dacă la evenimentul  de inaugurare a investiţiei, la maşinile de cusut au luat startul 60 de femei şi se făceau promisiuni pentru încă tot atâtea locuri de muncă, pe parcurs numărul angajatelor s-a diminuat, iar acum, cele care au mai rămas se află în preaviz de concediere. După informaţiile pe care le deţinem, societatea din Petroşani care a realizat investiţia de la Cugir va veni în scurt timp să-şi ridice utilajele. De reamintit că luna trecută o altă firmă cugireană de confecţii şi anume ,,Finotex”  şi-a încetat şi aceasta activitatea lăsând fără locuri de muncă aproape o sută de persoane.

Acest articol a fost citit de 348 ori

Parcul Industrial Cugir: o secție de croitorie şi-a închis porţile și 60 de femei au rămas fără locuri de muncă
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *