cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Știrea ta » Parcarea din apropierea blocului 90, de pe strada Ion Creangă din Cugir, dă mari bătăi de cap locatarilor din zonă

Parcarea din apropierea blocului 90, de pe strada Ion Creangă din Cugir, dă mari bătăi de cap locatarilor din zonă

Publicat în 07.09.2019 la ora 19:18

Un cititor al cugirinfo.ro ne-a trimis mai multe imagini surprinse în spatele Pieței Complex, în care apare parcarea din zona blocului 90, de pe strada Ion Creangă, care le dă mari bătăi de cap locatarilor.

Fiind neamenajata, această se transformă într-o băltoacă imensă în zilele ploioase iar în zilele călduroase praful se ridică în aer la trecerea mașinilor depunându-se în apartamentele oamenilor care stau cu geamurile deschise.

Deși s-au făcut numeroase sesizări către administrația locală, situația nu și-a găsit nicio rezolvare până în prezent. Dacă în perioadele ploioase parcarea improvizată se transformă într-un lac de acumulare sau se umple de noroaie, vara praful este principalul inamic al locatarilor din zonă care sunt nevoiți să stea cu geamurile închise.

Nu este mai ușor nici pentru clienții unor societăți comerciale care își au sediul la parterul blocului și care sunt nevoiți să se strecoare printre gropile formate.

 

 

Facebook 

Acest articol a fost citit de 812 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.