cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Parada portului popular, off-road, spectacole folclorice și focuri de artificii, în ultima zi a celei de XXII-a ediții a „Toamnei Cugireane”

Parada portului popular, off-road, spectacole folclorice și focuri de artificii, în ultima zi a celei de XXII-a ediții a „Toamnei Cugireane”

Publicat în 22.09.2019 la ora 11:27

Aşa cum ne-am obişnuit, la sfârșitul lunii septembrie, în orașul Cugir se desfășoară festivalul Toamna Cugireană. Cea de-a  XXII-a ediție a evenimentului, devenit deja tradiție, a debutat sâmbătă și i-a bucurat pe cei prezenți cu expoziții inedite, concurs de off-road, spectacole pentru copii și nelipsitele concerte.

Ziua a doua a festivalului a început cu trialul de off-road pe platoul Cetate, unde împătimiții mașinilor de teren au oferit din nou demonstrații de agilitate și îndemânare de condus pe teren accidentat.

Programul zilei de duminică a continuat cu tradiționala paradă a portului popular, care a fost, ca de obicei, deliciul publicului prezent. În compania unui număr mare de spectatori, care admirau, ascultau, cântau sau filmau, de pe marginea drumului sau de la ferestre, au trecut pe rând, grupuri îmbrăcate în cele mai frumoase costume populare, atelaje împodobite și încărcate de recoltele toamnei.

Ziua va continua cu spectacole de muzică populară, iar la ora 20.30 cu mult așteptatul foc de artifii. Seara se va încheia cu concerte The Twisters și Bucharest Jazz Orchestra cu \sebastian Burneci, invitat special, Virgil Ianțu.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 675 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.