cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » „Panterele Negre” din Cugir pe prima treaptă a podiumului Festivalului Naţional de Gimnastică şi Dans de la Botoşani

„Panterele Negre” din Cugir pe prima treaptă a podiumului Festivalului Naţional de Gimnastică şi Dans de la Botoşani

Publicat în 21.05.2014 la ora 12:30

Panterele-Negre-Cugir-Calarasi-2014Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicola Iorga” din Botoşani a găzduit recent, cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Gimnastică şi Dans “Mică floare, mică stea”. Concursul s-a adresat formaţiilor de gimnastică şi dans din palate şi cluburi ale copiilor din localităţi precum: Calăraş, Botoşani, Iaşi, Suceava, Vaslui, Bârlad, Dorohoi, Paşcani, Bălan, Şcoala de Dans Chirilă Alba Iulia ş.a.

Oraşul Cugir, respectiv judeţul Alba a fost reprezentat la acest grandios festival de cunoscuta şi apreciata formaţie “Panterele Negre” de la Clubul Copiilor din localitate, condusă de inimoasa antrenoare Monica Câmpean.  Şi la acest concurs formaţia cugireană a avut o evoluţie de excepţie reuşind să urce pe prima treaptă a podiumului, câştigând intrecerea la cat 11-14 ani (clasele V-VIII), atât la Aerobic, cât şi la Majorete.

Elevele profesoarei Câmpean au fost recompensate cu o frumoasă cupă şi diplome, iar antrenoarea a primit Diploma de Onoare a festivalului. S-au remarcat în mod deosebit Sonia Sideriaş, Francesca Rotar, precum şi mezina echipei, Daria Mihaiu.

Cu felicitările pe care le merită din plin prezentăm mai jos şi celelalte componente ale formaţiei care au evoluat la concursul de la Botoşani: Mihaela Ioani, Maria Codrea, Ioana Blendea, Giorgiana Buta, Teodora Barbu, Roxana Matei, Bianca Trif.

C. P.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 661 ori

„Panterele Negre” din Cugir pe prima treaptă a podiumului Festivalului Naţional de Gimnastică şi Dans de la Botoşani
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *