cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Pandurii, răpuși sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Pandurii 2 Tg. Jiu 2-0 (1-0)

Pandurii, răpuși sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Pandurii 2 Tg. Jiu 2-0 (1-0)

Publicat în 24.10.2015 la ora 19:01

metalurgistul-cugir-pandurii-tg-jiu-oct-2015Metalurgistul Cugir a reușit să se impună astăzi sub Drăgana în confruntarea cu Pandurii Tg. Jiu 2, scor 2-0 (1-0), întâlnirea contând pentru etapa a 9-a a Seriei a 5-a din Liga a 3-a.

Victoria „italiană” s-a conturat grație căpitanului Lucian Itu, la a doua rundă cu gol, respectiv „rezerva” I. Radu (90+2), reluare cu capul în stânga portarului.

Veteranul L. Itu  a punctat în minutul 24, reluând sub bară centrarea venită din stînga de la Chelaru. Alte oportunități au mai fost semnate de Bîrzan (38) și Cîrstean (42). Oaspeții au aliniat o formulă extrem de tânără, niciun jucător de pe foaia de joc nedepășind 20 de ani, iar titularii având media de vârstă puțin peste 19 ani! La 16 ani, Cioiu și Gruia au intrat în teren în minutul 77, respectiv 89.

• Moldovan, trimis în tribună!

În minutul 83, antrenorul Călin Moldovan a fost trimis în tribune, în mod exagerat de central, pentru proteste, tehnicianul gazdelor solicitând un penalty la un henț în careul advers.

După pauză oltenii au fost mai periculoși ratând egalarea prin Mareș (65), a trecut pe lângă minge în careul mic! În minutul 69, Tiut a respins o minge în față, provocând emoții coechipierilor, balonul fiind îndepărtat de Goșa.

Abia intrat în teren. I. Radu (79) a șutat în stâlpul drept al porții oaspeților. G. Goronea a mai solicitat un penalty în min. 90, după un contact cu portarul advers.

Echipe: Metalurgistul: Tiut – Bold, Goșa, Șt. Radu, Huțanu – L. Moldovan (65, Afrapt), Necșulescu, M. Neagu, Chelaru (88, Ghergar) – Itu (73, G. Goronea), Cîrstean (76, I. Radu); rezerve Dragotă – Șuteu, Tăban;

Pandurii 2: Al. Oprița – Trocan, Celea, Negrescu, Miroiu – C. Bîrzan, Erdei – Dănăricu (77, Cioiu), Hemidi, Pîrcălabu – Mareș (65, D. Pîrvulescu), Pîrcălabu (52, R. Dumitru); reyzerve Manole – A. David, C. Brînzan, Gruia, Cioiu. Antrenor Claudiu Mocioi.

S-a consemnat a 3-a victorie consecutivă pe teren propriu fără gol primit, obţinându-se trei puncte importante în contextul partidelor de foc ce urmează: deplasare la Hunedoara, acasă cu Naţional Sebiş şi derby-ul judeţean cu Performanţa Ighiu de pe „Cetate”.

Călin Moldovan a mizat pe formula: Tiut – Bold, Goşa, Şt. Radu, Huţanu – G. Goronea, M. Neagu, Itu, Chelaru – Afrapt, Cârstean; rezerve Dragotă – L. Moldovan, Şuteu, Tăban.

Runda următoare, meci lângă furnale, cu FC Hunedoara.

Acest articol a fost citit de 93 ori

Pandurii, răpuși sub Drăgana: Metalurgistul Cugir – Pandurii 2 Tg. Jiu 2-0 (1-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.