cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Pagube de peste 100.000 de lei, după ce un depozit de furaje din comuna Săliștea a ars în totalitate

Pagube de peste 100.000 de lei, după ce un depozit de furaje din comuna Săliștea a ars în totalitate

Publicat în 22.10.2016 la ora 20:16

incendiu-depozit-comuna-salistea-oct-2016Un depozit de furaje din comuna Săliștea, în care erau adăpostiți 70 de baloți de fân și 70 de baloți de lucernă, a ars în totalitate, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pagubele fiind evaluate la circa 100.000 de lei.

Pompierii din Sebeș, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Săliștea, au intervenit aproximativ trei ore în satul Săliștea-Deal pentru stingerea unui incendiu la un depozit de furaje de circa 600 de metri pătrați. Acesta a ars, însă, în totalitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba, Alina Marescu, a spus că în urma incendiului au ars 70 de baloți de fân și 70 de baloți de lucernă, pagubele fiind evaluare la circa 100.000 de lei.

Depozitul era format din stâlpi de lemn și acoperiș cu șindrilă bituminoasă.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, la fața locului venind și o ambulanță SMURD. Nimeni nu a fost rănit.

Cauzele izbucnirii incendiului urmează să fie stabilite.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 161 ori

Pagube de peste 100.000 de lei, după ce un depozit de furaje din comuna Săliștea a ars în totalitate
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.