cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Organizația TSD Cugir a organizat o acțiune caritabilă cu scopul de a ajuta persoanele nevoiașe în pragul sărbătorilor

Organizația TSD Cugir a organizat o acțiune caritabilă cu scopul de a ajuta persoanele nevoiașe în pragul sărbătorilor

Publicat în 22.12.2013 la ora 17:07

actiune-caritabila-tsd-cugirConducerea TSD din Cugir a organizat timp de câteva zile o acţiune caritabilă care a vizat acordarea de ajutoare de Crăciun pentru un număr de peste 140 de persoane, copii şi adulţi cu nevoi speciale. 

Astfel, social democraţii cugireni în parteneriat cu Organizaţia pentru Copii şi Adulţi cu Nevoi Speciale „Trebuie” din Sebeş au acordat 63 de pachete cu alimente şi produse de strictă necesitate, 60 de pachete cu dulciuri, 11 saci cu produse de îmbrăcăminte, unor persoane din Sebeş şi localităţile:  Draşov, Cut, Cunţa, Rahău, Daia Romana, Săsciori şi Şugag.

Potrivit preşedintelui TSD Cugir, Marian Popa, tinerii social democraţi au acordat pachete cu dulciuri celor 20 de copii aparţinând Casei de tip familial „Speranţa copiilor” Cugir, iar în cursul zilei de duminică au împărţit jucării la mai bine de 100 de copii din oraş.

„Acţiunea umanitară organizata de noi are totodată, menirea să atragă atenţia şi altor persoane, asociaţii sau organizaţii, că este important ca cel puţin la astfel de sărbători să fim mai solidari cu semeni de-ai noştri oropsiţi de soartă şi sa le oferim bucuria ca şi ei să aibă mai mult de pus pe masa de Crăciun”, ne-a declarat liderul tineretului TSD Marian Popa.

De reamintit ca zilele trecute, seniorii social democraţi din Cugir conduşi de preşedintele Mircea Trifan au făcut o acţiune similară, astfel încât 130 de pachete cu alimente au ajuns pe masa unor familii nevoiaşe din oraş.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 398 ori

Organizația TSD Cugir a organizat o acțiune caritabilă cu scopul de a ajuta persoanele nevoiașe în pragul sărbătorilor
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *