cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Organizația PSD Cugir mulțumește cetățenilor care s-au prezentat duminică la vot

Organizația PSD Cugir mulțumește cetățenilor care s-au prezentat duminică la vot

Publicat în 27.05.2014 la ora 22:46

sediu-psd-cugirOrganizația Partidului Social Democrat din Cugir mulțumește tuturor cugirenilor pentru faptul că s-au prezentat la vot și și-au făcut datoria de cetățeni, votând în număr mare Alianța PSD-UNPR-PC. Suntem deosebit de onorați de faptul că PSD este primul partid în preferințele cugirenilor, ceea ce demonstrează încă o dată faptul că oamenii cei mulți, au încredere în cei care se țin de promisiuni și se gândesc la cei mulți.

Prezenta la vot in Cugir a fost in procent de 34,47%, fiind una mai redusa decat la alegerile locale, dar mai ridicata decat la alegerile europarlamentare din 2009. Din cele 7.414 voturi valabil exprimate, 2.788 voturi au fost pentru PSD (37,60%), 1.822 au votat pentru PNL (24,58%), 811 voturi pentru PDL (10,94%) si 349 voturi pentru PMP (4,71%), restul voturilor fiind impartite intre ceilalti competitori.

Faptul ca am castigat la diferenta de aproape 1.000 de voturi fata de liberali, arata ca am muncit mult in campania electorala , iar oamenii cei multi au inteles ca dreapta nu se va gandi niciodata la nevoile lor, si am demontat paradoxul care se inregistra de ani buni in orasul nostru, acela ca pana acum in orasul muncitoresc Cugir castigau alegerile cei de dreapta!

Iar daca din cele 18 sectii mari de pe raza orasului, doar 2 au fost castigate la diferenta mica de dreapta, restul fiind castigate autoritar de PSD, ne arata faptul ca oamenii nu mai pot fi mintiti si se uita in primul rand nu la vorbe ci la fapte. Le multumim cugirenilor pentru incredere si le promitem ca ne vom lupta ca si pana acum pentru interesele lor, ale celor multi si necajiti!

Le multumim pentru munca depusa tuturor membrilor nostri, colegilor de Alianta din UNPR si PC cu care am facut echipa buna, organizatiilor de femei si pensionari ale PSD Cugir, care au fost mereu intre oameni si in mod special organizatiei de tineret a PSD, care a fost motorul acestei campanii electorale si care ne-a aratat ca viitorul Cugirului si al tarii sta in cei tineri!

Ne asteapta anul acesta inca o alta batalie grea , cea pentru alegerea presedintelui Romaniei si suntem convins ca impreuna: social-democrati si cugireni, vom face o echipa solida si vom arata tuturor ca un oras muncitoresc nu poate fi altcumva decat un oras social democrat!

Ing. Mircea TRIFAN,
presedintele organizatiei Cugir a PSD

Acest articol a fost citit de 624 ori

Organizația PSD Cugir mulțumește cetățenilor care s-au prezentat duminică la vot
3.7 (73.33%) 3 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.