cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Orasul Cugir va aloca 25.000 de lei, cotizaţia aferentă anului 2019, datorată „Salubris Alba”

Orasul Cugir va aloca 25.000 de lei, cotizaţia aferentă anului 2019, datorată „Salubris Alba”

Publicat în 31.08.2019 la ora 17:51

Consiliul Local Cugir a fost chemat să ia în dezbatere și să aprobe alocarea sumei de 25.000 de lei reprezentând cotizația Orașului Cugir, aferentă anului 2019, datorată Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Salubris Alba. Suma respectivă  urmează a fi cuprinsă în bugetul local al Oraşului Cugir.

În referatul de aprobare a cuantumului cotizaţiei Cugirului, pentru anul 2019, datorate Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Salubris Alba, întocmit de primarul Adrian Teban, se arată că acesta a fost elaborat în conformitate cu prevederile Legii nr. 24/2000 privind normele de tehnică administrativă și motivare a proiectului de hotărâre privind aprobarea cuantumului cotizaţiei datorate asociației amintite.

„Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Salubris  Alba s-a constituit în scopul înfiinţării, organizării, reglementării, finanţării, exploatării, monitorizării şi gestionării în comun a serviciilor de salubrizare, pe raza de competenţă a unităţilor administrativ-teritoriale membre, precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal sau regional. Potrivit Statutului Asociaţiei, una dintre obligaţiile corespunzătoare calităţii de membru al Asociaţiei este plata cotizaţiei anuale”,precizează primarul Cugirului.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 279 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.