cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Cugirenii care doresc să devină agenți de securitate sau lucrători în comerț vor beneficia de noi oportunități

Cugirenii care doresc să devină agenți de securitate sau lucrători în comerț vor beneficia de noi oportunități

Publicat în 19.03.2013 la ora 19:16

Comargo Business School din Cluj Napoca, furnizor național acreditat de formare și calificare profesională a lansat un program care organizează cursuri de perfecționare și specializare în mai multe domenii de activitate. Prezenți la Cugir, în urma cu câteva zile, reprezentanții firmei clujene au anunțat deschiderea, începand cu luna aprilie 2013, a sesiunii de înscrieri la cursurile: Agent de Securitate și Lucrator în Comerț.

Cursul pentru Agenți de Securitate este autorizat de către Autoritatea Naționala pentru Calificări și are o durată de 3 luni (pregătire teoretică și practică), la final, participanții urmând să sustină examenul de absolvire în prezența  comisiei formată din reprezentanți ai ANC și ai Poliției Române. Diploma obținută în urma absolvirii cursului este emisă de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Atestatul de Agent de Securitate se obtine direct de la poliție și va fi ridicat personal de către  fiecare absolvent.

 În ceea ce privește cursul de Lucrător în Comerț acesta are tot o durata de 3 luni de pregatire teoretica și practică și este este autorizat de către Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților (CNFPA).  La final, toți participantii vor susține examenul final în prezența comisiei formate din reprezentanții CNFPA. Diploma obținuta în urma absolvirii cursului este recunoscută de catre MMFPS și MECTS, absolvenții fiind certificați și ca formatori, în conformitate cu Clasificarea Ocupațiilor din Romania.
Relații suplimentare și înscrieri: pentru lucrători în comerț: Tel. 0745-66.45.40; Fax: 0264-446.156 iar pentru agenți de securitate: Tel: 0747-131825. Fax: o264-446.156.

Acest articol a fost citit de 241 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.