cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Operatorul de transport persoane Livio Dario vizează construirea unei autobaze moderne la Cugir

Operatorul de transport persoane Livio Dario vizează construirea unei autobaze moderne la Cugir

Publicat în 30.05.2017 la ora 19:16

Consiliul Local al orașului Cugir a aprobat documentația Planului Urbanistic Zonal cu regulamentul local aferent pentru ”Construirea autobază auto, birouri şi împrejmuire“.

Prin tema de proiectare stabilită de către beneficiar împreună cu proiectantul se propune amenajarea unei autobaze și construcția unei clădiri de birouri, realizarea unor alei pietonale şi carosabile, precum şi alte amenajări, dotări şi servicii impuse de necesităţile investiţiei.

Potrivit raportului de specialitate întocmit de Serviciul Urbanism din cadrul Primăriei Cugir, scopul întocmirii Planului Urbanistic Zonal este schimbarea categoriei de folosinţă actuale, din teren „arabil” în „curţi construcţii”, devenind astfel, din punct de vedere funcţional, zonă aferentă construirii unei autobaze şi a unei clădiri de birouri. Realizarea obiectivului va contribui la dezvoltarea economică a zonei şi la atragerea forţei de muncă disponibilizate din alte sectoare de activitate.

Livio Dario a fost înființată în 1998 și deține 171 autobuze și microbuze, fiind în prezent cel mai mare transportator de călători din județul Alba.

Anul trecut, compania a avut o cifră de afaceri de peste 27 de milioane de lei în creștere cu 1,5% față de 2015.

Livio Dario mai deține un service pentru autobuze și camioane la Caransebeș și efectuează transport de persoane în mai multe județe.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 551 ori

Operatorul de transport persoane Livio Dario vizează construirea unei autobaze moderne la Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.