cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Olimpicii școlii Singidava din Cugir au fost premiați în cadru festiv cu ocazia Zilei Copilului

Olimpicii școlii Singidava din Cugir au fost premiați în cadru festiv cu ocazia Zilei Copilului

Publicat în 03.06.2013 la ora 17:35

1 Iunie a reprezentat pentru elevii Şcolii Gimnaziale „Singidava” nu doar ziua în care ei sunt sărbătoriţi, ci şi ziua în care olimpicii şcolii au fost recompensaţi pentru rezultatele deosebite obţinute la Olimpiadele şi Concursurile judeţene şi naţionale.

1-Iunie-premiere-olimpici-la-Scoala-Singidava-CugirCa-n fiecare an rezultatele nu au fost puţine, peste 30 de elevi obţinând locuri fruntaşe la fazele judeţene şi naţionale. Astfel, echipajul format din elevele Negoiţescu Andreea şi Mateescu Gabriela din clasa a IV-a, coordonate de către prof. Monalisa Borza, au obţinut cel mai bun rezultat din judeţul Alba la Olimpiada Naţională de Educaţie Civică – locul al II-lea. Elevul Stoian Radu din clasa a VII-a, îndrumat de prof. Floare Vlasea a reuşit performanţa unui frumos loc III la Concursul Naţional „Made for Europe”, iar elevul Ţîr Andrei, tot din clasa a VII-a, a fost singurul elev de gimnaziu din judeţ care a participat la Olimpiada Naţională de Lingvistică. Pe lângă aceste rezultate deosebite, olimpicii naţionali au obţinut locuri importante şi la Olimpiadele judeţene de Limba şi literatura Română, Matematică şi Limba Franceză. Ei au fost răsplătiţi cu premii în bani, diplome de merit,  enciclopedii, stilouri şi  dulciuri.

 Nici olimpicii judeţeni nu au fost uitaţi, aceştia fiind recompensaţi, la rândul lor, pentru rezultatele obţinute. S-au obţinut locuri importante la discipline cum ar fi: Limba şi literatura Română,  Limba Franceză, Matematică, Fizică, Chimie, Cultură Civică, Religie sau Educaţie Fizică şi Sport.

De asemenea, elevii şcolii au obţinut locuri importante la concursuri cum ar fi: Competiţia Naţională „O activitate de succes” în cadrul săptămânii „Să ştii mai multe, să fii mai bun” – locul II, Concursul transdisciplinar „Cultură şi Spiritualitate românească”, Concursul judeţean de Teatru, Concursul interjudeţean „Pitagora”, Concursul de reviste şcolare – locul I pentru revista Primăvara copiilor de la Singidava, Concursul judeţean de creaţie literară „Tinere condeie” – locurile I, II şi III, atât la ciclul primar cât şi la gimnazial şi Concursul „Prietenii Pompierilor” – locul II la echipajul de băieţi.

Parteneri în organizarea evenimentului au fost Asociaţia „Educator 2007”.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 499 ori

Olimpicii școlii Singidava din Cugir au fost premiați în cadru festiv cu ocazia Zilei Copilului
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *