cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » O tânără născută la Spitalul din Cugir și adoptată de o familie de englezi în anul 1990, își caută părinții naturali

O tânără născută la Spitalul din Cugir și adoptată de o familie de englezi în anul 1990, își caută părinții naturali

Publicat în 30.04.2018 la ora 20:53
 ”Încerc să iau legătura cu părinții mei naturali, pentru că am fost adoptată din România în anul 1990. Așa am ajuns în Anglia, la vârsta de 3 ani, după ce am stat într-un orfelinat din Alba. Ea spune că a știut întotdeauna că a fost adoptată, iar părinții care au crescut-o i-au spus că poate merge oricând în România, să afle mai multe despre originile ei, însă până acum nu a vrut, de teamă să nu-i supere.

S-a hotărât, totuși, după aproape 29 de ani, să încerce să-și caute mama și tatăl care, spune ea, erau foarte tineri la momentul venirii ei pe lume, și ne-a cerut ajutorul prin publicarea unor informații despre ei, în speranța că vor fi chiar ei printre cititori, sau vor fi alți oameni care-i cunosc și pot să-i anunțe.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 5110 ori

O tânără născută la Spitalul din Cugir și adoptată de o familie de englezi în anul 1990, își caută părinții naturali
3.7 (74.67%) 15 votes

Comentarii

Un Comentariu la O tânără născută la Spitalul din Cugir și adoptată de o familie de englezi în anul 1990, își caută părinții naturali

  1. Cezara Glynn Răspunde

    10.05.2018 la 11:58

    Vă rugăm să eliminați această postare. Mi-am găsit părinții de naștere acum că trebuie să fie eliminați pentru a-și păstra confidențialitatea.

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.