cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » O tânără de 37 de ani victimă a accidentului rutier produs la Cugir, în Noaptea de Înviere, a decedat

O tânără de 37 de ani victimă a accidentului rutier produs la Cugir, în Noaptea de Înviere, a decedat

Publicat în 07.05.2014 la ora 16:00

descarcerare-noaptea-cugirLa mai bine de două săptămâni de la tragicul accident rutier petrecut în Noaptea de Înviere în zona Râul Mare-Cugir, una dintre ocupantele maşinii a decedat marţi, în spitalul de urgenţe din Tg. Mureş.

În vârstă de 37 de ani, A.M, domiciliată în Cugir, cu grave afecţiuni interne, la cap şi la coloană cauzate în urma accidentului, a stat conectată la aparate timp de aproape trei săptămâni, iar ieri dimineaţă, cu toate eforturile făcute de personalul medical inima ei a încetat să mai bată.

Urmează ca în cursul acestei zile, corpul neînsufleţit al tinerei să fie adus în Cugir şi depus la capela Bisericii ,,Trei Ierarhi’’(de pe deal).

De reamintit că în Noaptea de Înviere, în jurul orei 3.00, un autoturism în care se aflau cinci persoane, doi bărbaţi şi trei femei s-a izbit violent de gardul din beton al unui imobil situat în zona Râul Mare Cugir.

În urma accidentului toate cele cinci persoane au fost grav rănite, iar una dintre acestea (A.M.), a rămas blocată în maşină, fiind necesară intervenţia echipajului de descarcerare ISU din Sebeş. Trei dintre persoanele accidentate   au fost internate la secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean, iar două dintre acestea printre care şi A.M au fost internate la Spitalul de Urgenţe Tg. Mureş.

C. P.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 3543 ori

O tânără de 37 de ani victimă a accidentului rutier produs la Cugir, în Noaptea de Înviere, a decedat
3.8 (76%) 5 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *