cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » O politistă din Hunedoara susține că ar fi fost agresată de administratorul unui ștrand din Orăștie

O politistă din Hunedoara susține că ar fi fost agresată de administratorul unui ștrand din Orăștie

Publicat în 05.08.2016 la ora 11:36

atena-elena-banutElena Atena Banuţ (27 de ani), angajata a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, a depus o plangere penala la Parchet, dupa ce a fost hartuita de un tanar de 30 de ani, administratorul strandului. Scenele terfiante ar fi avut loc chiar sub privirile mamei sale.

Poliţista a refuzat brăţara de intrare, dar a întâmpinat opoziţia cerberului, care i-a vorbit urât şi a agresat-o. „Am depus o plângere penală împotriva administratorului. Incidentul s-a petrecut în timp ce mă aflam cu mama mea. I-am dat banii acestuia şi i-am spus că nu îmi trebuie brăţară de intrare, pentru că nu vreau să mă bronzez cu urme”, îşi aminteşte tânăra secvenţele de coşmar. “În acest moment, el a început să îmi vorbească urât şi mi-a spus marş! M-am aprins şi eu. Ştia că sunt poliţistă. A început să mă împingă, m-a lovit şi m-a zgâriat. Medicul a stabilit că am nevoie de şapte zile de îngrijiri medicale pentru a mă recupera”, povesteşte Atena, fostă participantă la un concurs de frumuseţe dedicat angajatelor din Poliţia Română.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Orăştie a deschis un dosar penal în cazul bărbatului de 30 de ani, pentru loviri şi alte violenţe.

Acest articol a fost citit de 234 ori

O politistă din Hunedoara susține că ar fi fost agresată de administratorul unui ștrand din Orăștie
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.