cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » O parte din membrii organizației UNPR Cugir au trecut la ALDE

O parte din membrii organizației UNPR Cugir au trecut la ALDE

Publicat în 28.03.2016 la ora 22:30

ALDE-SIGLA-2016La finalul săptămânii trecute și în cursul zilei de astăzi, mai mulți membrii ai filialei UNPR din Cugir au decis să schimbe formațiunea locală condusă de Sabin Emandi și să treacă în tabăra ALDE, fiind primiți cu brațele deschise de oamenii lui Adrian Valasă și Mircea Teodorescu.

Unul dintre artizanii rupturii produse în UNPR este copreședintele ALDE, Mircea Teodorescu, care ne-a declarat că n-a făcut eforturi prea mari pentru a-i convinge pe unii dintre membrii progresiști să vină alături de colegii săi și a declarat că în perioada următoare li se vor alătura și alții din alte partide. UNPR- iștii care au mărit rândurile ALDE susțin că nu au plecat la respectiva formație pentru funcții de partid.

„Am decis să ne alăturăm celor din ALDE, să pregătim o campanie electorală în mod exemplar, să facem tot ce ține de noi să ajutăm cetățenii printr-o politică socială la cel mai înalt nivel. Ne-am alăturat acestui partid fără niciun fel de pretenții la funcții. Facem acest lucru din dorința de a face cât mai puternică această alianță și să câștigăm alegerile locale”, a declarat VT, la sediul ALDE.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 216 ori

O parte din membrii organizației UNPR Cugir au trecut la ALDE
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.