cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » O parte din Cugir lăsată în beznă de un excavatorist neatent, după ce a distrus un cablu de înaltă tensiune

O parte din Cugir lăsată în beznă de un excavatorist neatent, după ce a distrus un cablu de înaltă tensiune

Publicat în 04.12.2015 la ora 20:53

cugir-bezna-dec-2015Astăzi, 4 decembrie 2015, în jurul orei 12.00, un lucrător de pe un excavator, care executa lucrări la o rețea electrică subterană situată în spatele Ambulatoriului de la Spitalul Orășenesc Cugir, a smuls cu lama agregatului un cablu de înaltă tensiune aflat sub o placă de beton.

Accidentul a lăsat fără energie electrică sute de locuințe, mai multe societăți comerciale precum și câteva farmacii de pe străzile: Al. Sahia, Constructorului, Nicolae Bălcescu, Ion Creangă, Tineretului și de pe unele alei anexate unor străzi ale orașului.

La ora când transmitem materialul de față (20.00), blocurile de locatari și o parte din Bulevardul Alexandru Sahia se aflau încă în beznă.

La fața locului s-a deplasat o echipă de intervenție din Alba Iulia, care potrivit informațiilor primite de la unul dintre lucrători, pana de curent va fi remediată în aproximativ 2 ore.

Deși întreruperea alimentării cu energie a afectat și Spitalul orășenesc, cu puţin timp înainte, unitatea de sănătate a fost racordată de la o sursă de energie de pe altă rețea, iar activitatea se desfășoară în condiții normale.

CONSTANTIN PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1185 ori

O parte din Cugir lăsată în beznă de un excavatorist neatent, după ce a distrus un cablu de înaltă tensiune
4.7 (93.33%) 3 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.